30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Най-добрите марки мото екипи в света

OT LINSON MOTO

Най-добрите марки мото екипи в света


Екипът за мотоциклет е важна част отцелия набор мотоекипировка. Няма съмнение, че когато пълната гама екип е с качествена изработка, той ще предложиудобство на своя притежател и ще удовлетвори изискванията му за издръжливост.Освен високо качество на изработката,надеждният мото екип трябва да предлага функционалностпрез всеки сезон.

Нуждатаот добра защита от наранявания на мотора е още една добра причина да инвестираме в качествен мото екип. Тъйкато мото екипът ни трябва да предоставя не само стилен вид, но и максималназащита за уязвимите зони на тялото приинцидент.

Има няколко фактора, на които да обърнем внимание при избор на надежднамото екипировка. Когато става въпрос за мото екипи, качеството трябва да бъдена ниво и да не се подценява.


Най-добрите марки мото екипи в света


Без значение дали за първи път сиизбираме мото екип, или имаме  годиниопит с моторите зад гърба си, нуждаем се при всички положения от качественамото екипировка, която да ни предпази от наранявания, когато сме на мотора. Едно от нещата, които данаправим, ако искаме да си гарантираме максимална безопасност на пътя е даизберем екипировка , произведена от водещисветовни производители.  Когатоизбираме мото екип, трябва да обърнем внимание:

   дали е от  авторитетна марка

   дали покрива сертификатиза качество

   дали върви с оригиналнатаси опаковка разбира се

   добре е да има и опция за преглед, ако се поръчва онлайн

Водещи марки в производството на мото екипи:

   ALPINESTARS

   DAINESE

   RST

   AKITO

   O‘NEAL

   NITRO

   ADRENALINE

   ● SPID


Най-добрите марки мото екипи в света


Всъщност да се стори странно, но изборътна качествена мото екипировка може да ни спести пари, въпреки че оригиналната мото екипировка обикновено е скъпа. Нотази инвестиция определено ще ни сеотплати, тъй като по този начин ние инвестираме в личната си безопасност на пътя. Понякога компромисът с качествотона една екипировка и определена  разликав цената всъщност могат да ни костват по-фатални наранявания при евентуаленинцидент на пътя. Затова някои залагат да втораупотреба, но се придържат към определена марка.

С избор на мотоекипировка от известен производител спестявамепари, защото тя е много по-издръжливаот тази, която не е оригинална и има съответно по-дълъг живот. С покупката на оригинален мото екип ние спестявамепари, а в същото време получаваме безопасност и удобство, които са ни така нужни по време на път.


Най-добрите марки мото екипи в света

Що се касае живота на мото екипировката, той зависи отчасти и от начина на употреба на притежателя. Нокато цяло оригиналната мото екипировка издържа повече на износване като в същото време предоставя и по-голямо удобство замоториста.

Ако видите мотоекипи, носещи етикети на тези марки,то може да сте сигурни, че те си заслужават покупката. Тези марки са сеналожили на пазара със своетокачество и те предоставят гаранция заизключителното качество на своите продукти. Новите модели са все по-модернизирани, надеждни, функционални иудобни.

Най-добрите брандовеработят със сертифицирани материалии не допускат компромиси  по отношение накачеството на своите продукти. При своето производство те винаги следват зададените стандарти за качество и безопасност в индустрията, тъй катобезопасността и удобството на техните клиенти са приоритет за тях.

Ако си търсите нов екип за мотор, информацията по-долуще ви е интересна. Преди да предприемем покупка на мото екип е необходимо давземем под внимание няколко неща.

Фактори,които са важни при избор на мото екип

Издръжливост



Най-добрите марки мото екипи в света


Мото екипът например защитава едни от най-важните иуязвими  части на тялото-гръб, ребра, ръце, органи. Докатостандартното кожено байкърско якеможе да изглежда много готино, то всъщност няма тази способност да ни защити,каквато има кожения мото екип с вграденипротектори.

Една от причините зависоката издръжливост на марковите мото екипи е наличието на двойни подсилени шевове в изработката им. Потози начин материите им имат висока издръжливост на износване и ни предпазват ефективно от нараняване.

Защита


Най-добрите марки мото екипи в света


Безопасността никогато сме на мотора трябва да бъде приоритет за нас. Затова е добре даизбираме мото екипи с вградени протектори, които са със сертификат за качество. Протекторите на качествените мото екипи саизработени така, че да абсорбиратефективно удар при инцидент вместо уязвимите части от тялото и така да ниспестят нараняванията. Има различни нивана защита CE при протекторите.

Широката гама мото екипите се делятна кожени и текстилни. Висококачественитетекстилни мото екипи предоставят много по-добра защита от кожените якета. Материите им са издръжливи на протъркване и са удобни за носене


Най-добрите марки мото екипи в света

Като цяло цената на текстилните екипи е по-нискав сравнение с кожените. Кой материал ще изберете зависи от вашите личнипредпочитания. Без значение дали ще е кожен или текстилен, важно е нашият екипда има сертифицирани протектори.

Различните моделимаркови мото екипи имат свалящи се СЕ сертифицирани протектори, които осигуряват по-високо ниво в защитатана раменете, лактите, коленете които са уязвима на наранявания зона.Якетата имат също отделения за подплънкиот поли-пяна на гърдите, външни GPслайдери на колената, които са още една уязвима част от тялото.


Най-добрите марки мото екипи в света

Има едно правило,което гласи, че протекторите, които носим най-често са най-добрите протектори. Така че без значение от нивото на защита,винаги карайте мотора с екип, които има поне някакви протектори, отколкото да ебез.

При избор на мото екипс протектори, важно е да гледаме размерана самите протектори. При някоипо-евтини варианти самия протектор е къси не обхваща голяма зона от крайниканапример.

Налакътниците например трябва даобхващат цялата зона от лакътя до китката, а протекторът за гръб трябва да стига от опашката до началото наврата например. Колкото по-голяма площ от тялото е защитена, толкова по-добре.Поради тази причина избирайте мото екипи от по-висок клас, както и другите допълнителнчасти и аксесоари  - каски, ръкавици, ботуши.


Най-добрите марки мото екипи в света

Мото екипите от по-висок клас имат също и добавена подсилена тъкан на маншета отвътрешната страна на краката и ръцете, с което се постига по-голямаиздържливост и защита. При някои модели на световнитемарки допълнително проветрение се постига с помощта на вградена ергономична гърбица, изработена така, че да осигурява  по-добър въздушен поток при висока скорост.Има модели мото екипи с добавени външни биохимични протектори на рамената илакти CE сертифицирани по стандарт EN.

Най-добрите марки мото екипи в света


Проветливост

При избор на мотоекип е важно да вземем под внимание климата,при който живеем. Има мото екипи смрежести материи, перфорирана кожа или пък специални вентилационни отвори, които се отварят с цип. Помнете,че не всеки вид мото екип е подходящ за всяко време. Мото екипите с отвори с ципове може и да са практиченвариант, но не предоставят много добра защита при студено или дъждовно време. Подходящи са главно за летниясезон.

Тъй като оригиналнатамото екипировка е изработена от висококачествени материали, които осигуряватмаксимална проветливост, мото якетата от водещите марки не запотяват през топлитемесеци.


Най-добрите марки мото екипи в света

В същото времематериите на оригиналните мото екипи защитават ефективно от вятър.  Това се дължи на факта, че в тях са вложени интелигентни системи за проветряване.Те включват перфорирани зони в долната игорната част на тялото за подобрена вентилация и охлаждане.

 При оригиналните мото екипи със свалящи се панели има иновативни 3D панели с отвори запо-добро охлаждане в зоната на врата например. Те са оборудвани с:

   фиксирани мрежести подплати

   ексклузивна аеродинамична

   вентилационна форма на гърба

Благодарение наспециалните водоустойчиви мембрани,якетата ни предпазват ефективно от дъжди сняг. През зимата пазят топло на тялото, а пък през лятото осигуряватотлично проветрение и извеждане на топлината през отворите далеч от тялото намоториста.


Удобство

Най-добрите марки мото екипи в света


Важно е да смезащитени, но разбира се не можем да си позволим да правим компромис судобството си, дори за краткотрайни преходи с мотора. Всъщност добрияторигинален мото екип е като втора кожа.Той трябва да прилепва плътно по тялото,но в същото време да ни позволява свободана движението и да не ни убива.

Освен за мото екипа,това важи и за другите елементи на мото екипировката. Затова е важно да изберем правилния размер екип за мотоциклет.Той не трябва нито да ни стяга, нито дани е широк. Когато го мерим в магазина се препоръчва да се пораздвижим и да се уверим, че екипътни позволява свобода в позицията, в която ще караме мотора.

Ние не трябва да усещаменикакъв дискомфорт докато го носим, дори при промяна в температурата. Карането на мотор трябва да бъдеприятно преживяване, а не мъчение. С избора на оригинален мото екип можем дасме сигурни, че пътуването ще бъде приятно.


Най-добрите марки мото екипи в света


Оригиналните мото екипи са оборудвани съсстратегически позиционирани и обширниеластични панели на подмишниците, акордеоннипанели, както и панели между краката и от вътрешната страна на краката,които осигуряват стегнато прилепване към тялото. В зависимост от това какъв модел мотор караме,хубаво е да подберем и вида на мото екипа. Има разнообразие от мото екипи,всеки от които е изработен така, че да следва стойката на моториста при карането на дадения мотоциклет.

Например, при спортните мотоциклети позицията на тялото е приведена, следователноекипът, който ще изберем трябва да ни позволява това движение за по-дълго време.

Някои мото екипи се състоят от две части,свързани с цип. Това позволява да носим якетоили панталона отделно с друг мото панталон и яке.  Тази опция е един икономичен вариант, за тезиот вас, които искат да спестят пари. В такива случаи е хубаво двете части да саот една и съща фирма. Обикновено целите екипи позволяват по-голяма гъвкавост при движение, но пък цената им е малко по-голяма.

И също така, другоусловие за добър мото екип е да се свалялесно и бързо, защото всички се нуждаем от практичности функционалност. На пазара могат да се открият и мото екипи с опция запоставяне на система за вода в гърбицата.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар