Предпазители спирачен диск

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат SCAR на KAWASAKI

Изпращаме до 48 часа

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат на KAWASAKIИзработен от карбонови влакнаПредпазва задният спирачен апарат от удър и камъни..

156лв.

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат SCAR на SUZUKI

Изпращаме до 48 часа

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат на SUZUKIИзработен от карбонови влакнаПредпазва задният спирачен апарат от удър и камъни...

156лв.

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат SCAR на YAMAHA

Изпращаме до 48 часа

Карбонов предпазител за заден спирачен апарат на YAMAHAИзработен от карбонови влакнаЗашитава задният спирачен апарат от удър и камъни..

156лв.

Предпазител за заден спирачен диск SCAR на BETA RED

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за заден спирачен диск на BETA REDИзработен от алуминий. Заменя опората на спирачния апарат и осигурява максимална защита за задният спирачен диск ..

293лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA CR/CRF 03-08 BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA CR/CRF 03-08 BLACKОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПроизв..

69лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA CR/CRF 03-08 CLEAR

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA CR/CRF 03-08 CLEARОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПроизв..

69лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 BLACKОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПр..

65лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 GREY

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 GREYОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПро..

65лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 WHITE

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA CRF250/450 13-16 WHITEОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПр..

69лв.

Предпазител за спирачен диск CYCRA YZ/YZF 08- BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за спирачен диск CYCRA YZ/YZF 08- BLACKОразмерени 240-270 мм, за да пасва и на големи дискове Предпазва спирачния диск от камъни и отломки, удължава живота на спирачните накладки Лек и с гланцово покритие Конструкция от пластмаса с висока якост и прозрачно покритиеПроизвед..

65лв.

Предпазител спирачен диск CYCRA BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазител спирачен диск CYCRA BLACKРаботи само с монтаж на капака на диска Cycra Системата предпазва спирачния диск от камъни и отломки, като по този начин удължава живота на спирачните накладки Предлага се в няколко цвятаИзработена е от инжекционно формован полипропилен..

70лв.

Предпазител спирачен диск CYCRA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Предпазител спирачен диск CYCRA BLUEРаботи само с монтаж на капака на диска Cycra Системата предпазва спирачния диск от камъни и отломки, като по този начин удължава живота на спирачните накладки Предлага се в няколко цвятаИзработена е от инжекционно формован полипропилен..

70лв.

Предпазител спирачен диск CYCRA GREEN

Изпращаме до 48 часа

Предпазител спирачен диск CYCRA GREENРаботи само с монтаж на капака на диска Cycra Системата предпазва спирачния диск от камъни и отломки, като по този начин удължава живота на спирачните накладки Предлага се в няколко цвятаИзработена е от инжекционно формован полипропилен..

70лв.

Предпазител спирачен диск CYCRA ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Предпазител спирачен диск CYCRA ORANGEРаботи само с монтаж на капака на диска Cycra Системата предпазва спирачния диск от камъни и отломки, като по този начин удължава живота на спирачните накладки Предлага се в няколко цвятаИзработена е от инжекционно формован полипропилен..

70лв.

Предпазител спирачен диск CYCRA RED

Изпращаме до 48 часа

Предпазител спирачен диск CYCRA REDРаботи само с монтаж на капака на диска Cycra Системата предпазва спирачния диск от камъни и отломки, като по този начин удължава живота на спирачните накладки Предлага се в няколко цвятаИзработена е от инжекционно формован полипропилен..

70лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Предпазителите за спирачен диск са отличен избор ако искате да защитите спирачната сиситема от запрашаване и твърди отломки.

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме богата гама на оригинални и резервни пластмасови части за вашия мотоциклет

Пластмасовите части са важен компонент от елементите за защита,  както на мотоциклета така и неговия ездач. Основната им функция е да предпазват важните части от конструкцията на мотора от атмосферните условия и различните предизвикателства на Ендуро и Мотокрос терените. Предимство носи и голямото разнообразие от цветове, което ще ви помогне да пресонализирате мотоцилета си и да го направите уникален.