Протектори колове

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2012-18 Nardo Grey

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2012-18 Nardo GreyПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повече от..

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 BETA Red

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 BETA RedПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повече от 4..

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 Black

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 BlackПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повече от 40 г..

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 Nardo Grey

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 Nardo GreyПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повече от..

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 White

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за предница Polisport BETA RR 2ST/4ST - 2019-21 WhiteПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повече от 40 г..

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA X-TRAINER - 2015-18 / RR 2ST/4ST - 2012-18 Black

Наличен в наш магазин

Предпазители за предница Polisport BETA X-TRAINER - 2015-18 / RR 2ST/4ST - 2012-18 BlackПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия...

64лв.

Предпазители за предница Polisport BETA X-TRAINER - 2015-18 / RR 2ST/4ST - 2012-18 White

Наличен в наш магазин

Предпазители за предница Polisport BETA X-TRAINER - 2015-18 / RR 2ST/4ST - 2012-18 WhiteПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия...

64лв.

Предпазители за предница POLISPORT BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазители за горната част на предницата (колове) POLISPORT BLACKПротекторите за горната част на предницата на Polisport предпазват коловете от надрасквания и наранявания. Освен товаподобряват визията на вашия MX мотоциклет. С повече от 40 години опит, Polisport използва изключителни технологии,за..

63лв.

Предпазители за предница POLISPORT BLUE

Наличен в наш магазин

Предпазители за предница POLISPORT BLUEПротекторите за горната част на предницата на Polisport предпазват коловете от надрасквания и наранявания. Освен товаподобряват визията на вашия MX мотоциклет. С повече от 40 години опит, Polisport използва изключителни технологии,за да направи своите части най..

63лв.

Предпазители за предница Polisport GAS GAS EC / EC-F / MC / MC-F - 2021 Red

Наличен в наш магазин

Предпазители за предница Polisport GAS GAS EC / EC-F / MC / MC-F - 2021 RedПерфектно прилягане и страхотна защита от Polisport предпазители за предница (колове) за вашия мотоциклет. Изработени от полипропилен, протекторите за предница ще предпазят коловете от увреждащи въздействия. С повеч..

58лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Предпазителите за колове са отличен избор ако искате да защитите предницата на вашият мотоциклет от запрашаване и твърди отломки.

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме богата гама на оригинални и резервни пластмасови части за вашия мотоциклет

Пластмасовите части са важен компонент от елементите за защита,  както на мотоциклета така и неговия ездач. Основната им функция е да предпазват важните части от конструкцията на мотора от атмосферните условия и различните предизвикателства на Ендуро и Мотокрос терените. Предимство носи и голямото разнообразие от цветове, което ще ви помогне да пресонализирате мотоцилета си и да го направите уникален.