Добавки за мотоциклети


НОВО
-10%
Добавка BARDAHL FULL METAL MOTO 4T - BAR-2812

Добавка BARDAHL FULL METAL MOTO 4T - BAR-2812

Наличен в наш магазин

Добавка BARDAHL FULL METAL MOTO 4T - BAR-2812ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:FULL METAL MOTO е високотехнологична добавка за масло на 4-тактови двигатели на нови и стари мотоциклети.Има 7 основни защитни и лечебни функции:Предпазва до 40% двигателя от износване (особено при студен старт), съдържа Fullerene C60;..

1890лв. 21лв.

Добавка за гориво - мотоциклети LIQUI MOLY 4T BIKE-ADDITIVE

Наличен в наш магазин

Добавка за гориво - мотоциклети LIQUI MOLY 4T BIKE-ADDITIVEУвеличава производителността на двигателя. Премахва отлаганията в горивната система, запалителните свещи и в горивната камера. Това също намалява разхода на гориво. Защитава цялата горивна система от корозия. Предотвратява обледеняването на ..

14лв.

Добавка за гориво 4Т Additive LIQUI MOLY

Наличен в наш магазин

Добавка за гориво 4Т Additive LIQUI MOLY..

12лв.

Добавка за масло – мотоциклети LIQUI MOLY 125мл

Изпращаме до 48 часа

Добавка за масло – мотоциклети LIQUI MOLY 125млС добавката се удължава живота на двигателя, понижава се консумацията на масло и гориво, намаляват експлоатационните проблеми. 125 мл са достатъчни за 4 л масло. Добавяйте при всяка смяна на маслото – 30 мл за всеки литър масло...

17лв.

Добавка за промиване на двигател LIQUI MOLY

Наличен в наш магазин

Добавка за промиване на двигател LIQUI MOLYЗа  мотоциклети с четиритактови бензинови двигатели. Почиства вътрешността на двигателя от излишни отлагания и утайкиВсички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е почистен от ..

22лв.

Изчерпан

Добавка за стабилизиране бензин LIQUI MOLY 5107

Изчерпан

Добавка за стабилизиране бензин LIQUI MOLY 5107Модерна, смес от добавки без пепел, която запазва и защитава компонентите на горивната система. Продуктът е формулиран с помощта на модерни технологии за добавки и горива. Свойствалесен за използванерентабилно поради точното дозиранеима траен ефект..

22лв.

Добавка за стабилизиране на бензина LIQUI MOLY

Наличен в наш магазин

Добавка за стабилизиране на бензина LIQUI MOLYЗапазва и защитава горивото от стареене и окисляване. Предотвратява корозия в цялата горивна система. Предотвратява възникването на проблеми, когато мотоциклети, моторни скутери, ATV, моторни шейни и други двутактови и 4-тактови двигатели, задвижвани с б..

24лв.

-25%
Препарат за почистване на горивната система MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN MOTO

Препарат за почистване на горивната система MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN MOTO

Наличен в наш магазин

Препарат за почистване на горивната система MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN MOTOMOTUL FUEL SYSTEM CLEAN е разработена за използване върху всички видове бензинови двигатели с инжектор или карбуратор, с или без каталитичен конвертор, използващи всички видовебензин. MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN ефективно почиства м..

6075лв. 81лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

При нас ще откриете обавки за мотоциклети и скутери от водещи марки BARDAHL, MOTUL и други.

Добавките са консумативи, които играят доста важна роля не само за добрата поддръжка, но за перфектната работа на двигателя. Те обогатяват маслото, с което работи двигателя на мотоциклета и спомагат за предотвратяването на различни негативни процеси, които могат да протекат в него по време на работата му.

Как да изберете добавка за мотора си?

      Винаги четете етикета на добавката, за да сте наясно дали тя е предназначена за четиритактов или двутактов двигател

      Обръщайте внимание на вида добавка. Видовете, които се предлагат от производителите и търговците са доста, но някой от най-популярните са: противокорозионните, антифрикционните, противопенните и антиокислителните добавки. (Ако не сте сигурни кой вид ви е необходим се консултирайте с механик или с консултант в магазина, от който искате да извършите покупката)

      Не пропускайте да погледнете срока на годност на добавката

      При избора на добавка се съобразете и със състоянието на двигателя на мотоциклета си

Какви са предимствата от това да използвате добавки?

Тези продукти са създадени, за да подобрят работата на двигателя на мотоциклета, поддържайки системата чиста. Правилно подбраните и качествени добавки гарантират:

      оптимално изгаряне и компресия

      намален разход на гориво

      намалено износване на елементите на двигателя

Търсите висококачествени добавки за мотоциклети на достъпни цени? Вижте какво ви предлагаме и в нашия магазин!

Защо да изберете добавки от Linson Moto?

Защото можем да ви предложим изключително широк спектър от висококачествени добавки на много приятни цени. Защото не правим компромиси с качеството на мото продуктите, които предлагаме и ви гарантираме, че при нас ще откриете единствено оригинални добавки и масла от световноизвестни марки като LIQUI MOLY, BARDAHT, MOTUL и други.

      Защото в момент, в който се колебаете коя добавка ще е най-подходяща за вашия мотор, ние можем да ви бъдем полезни със съвети и препоръки, които да улеснят избора ви

      Защото от Линсън Мото не спираме да разширяваме мото продуктите и се стремим да предлагаме както масла, висококачествени добавки и други консумативи, така и екипировка, мото части и аксесоари на много премливи и достъпни цени

      Защото ние разбираме вашата страст и държим да откриете бързо точно тази добавка, от която има нужда вашият двигател, за да можете да се наслаждавате на макс на свободата, която ви дава язденето на железния кон.