LIQUI MOLY


Минерално моторно масло за мотоциклети LIQUI MOLY HD Classic SAE 50

Изпращаме до 48 часа

 Минерално моторно масло за мотоциклети LIQUI MOLY HD Classic SAE 50Предназначено за класически мотоциклети. Особено подходящо за мотори “Harley Davidson”. Осигурява висока устойчивост на износване и корозия. Има висока вискозитетно-температурна стабилност. Гарантира по-добра работа на двигател..

22лв.

Мотоциклетно масло LIQUI MOLY 10W-30 Street 4L

Изпращаме до 48 часа

 Мотоциклетно масло LIQUI MOLY 10W-30 Street 4LРазработено е за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на нормални и екстремни работни условия. За спортни приложения. Подходящ за двигатели с или без мокър съединител.Високопроизводително моторно масло на базата на синтетична ..

84лв.

Добавка за масло – мотоциклети LIQUI MOLY 125мл

Наличен в наш магазин

Добавка за масло – мотоциклети LIQUI MOLY 125млС добавката се удължава живота на двигателя, понижава се консумацията на масло и гориво, намаляват експлоатационните проблеми. 125 мл са достатъчни за 4 л масло. Добавяйте при всяка смяна на маслото – 30 мл за всеки литър масло...

17лв.

Добавка за промиване на двигател LIQUI MOLY

Изпращаме до 48 часа

Добавка за промиване на двигател LIQUI MOLYЗа  мотоциклети с четиритактови бензинови двигатели. Почиства вътрешността на двигателя от излишни отлагания и утайкиВсички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е почистен от ..

22лв.

Маслo синтетично LIQUI MOLY 4T Synth 5W-40 Race - 1литър

Наличен в наш магазин

Маслo синтетично LIQUI MOLY 4T Synth 5W-40 Race - 1литърРазработено е за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на нормални и екстремни работни условия. За спортни приложения. Подходящ за двигатели с или без мокър съединител.Напълно синтетично високоефективно моторно масло. Гаран..

35лв.

Маслo синтетично LIQUI MOLY 4T Synth 5W-40 Race - 4литра

Наличен в наш магазин

Маслo синтетично LIQUI MOLY 4T Synth 5W-40 Race - 4литраРазработено е за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на нормални и екстремни работни условия. За спортни приложения. Подходящ за двигатели с или без мокър съединител.Напълно синтетично високоефективно моторно масло. Гаран..

122лв.

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 10W (500 мл)

Изпращаме до 48 часа

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 10W (500 мл)Може да се използва универсално в телескопични вилици, амортисьори в мотоциклети, мотоциклети, мотопеди и други превозни средства с две колела.Пълно синтетично вилично масло и амортисьорно масло. Намалява загубите от срязване и осигурява си..

1650лв.

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 15W

Наличен в наш магазин

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 15WНамалява загубите на масло и осигурява безопасна експлоатация дори и след дълга употреба. Предотвратява запенването и втвърдяването на уплътненията. Удължава срока на експлоатация чрез висока антикорозионна и антиизносваща защита. Приложение: Универ..

19лв.

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 5W

Изпращаме до 48 часа

Масло за мото вилки и амортсьори LIQUI MOLY SAE 5WМоже да се използва универсално в телескопични вилици, амортисьори в мотоциклети, мотоциклети, мотопеди и други превозни средства с две колела.Пълно синтетично вилично масло и амортисьорно масло. Намалява загубите от срязване и осигурява сигурна рабо..

1750лв.

Минерално масло за мотоциклети LIQUI MOLY STREET SAE 20W-50 - 1 литър

Наличен в наш магазин

Минерално масло за мотоциклети LIQUI MOLY STREET SAE 20W-50 - 1 литърОсигурява надеждно смазване, дори при високи температури. Намалява разхода на масло. Предотвратява заяждане на съединителя. Характеризира се с висока вискозитетна стабилност и устойчивост на стареене. Универсална съвместимост. Прил..

25лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-40 4T OFFROAD - 1 литър

Наличен в наш магазин

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-40 4T OFFROAD  - 1 литърСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.На..

25лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-40 4T OFFROAD - 4 литра

Изпращаме до 48 часа

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-40 4T OFFROAD  - 4 литраСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.На..

84лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-50 4T OFFROAD RACE - 1 литър

Наличен в наш магазин

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-50 4T OFFROAD RACE - 1 литърСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.Нап..

37лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-50 4T OFFROAD RACE - 4 Литра

Изпращаме до 48 часа

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-50 4T OFFROAD RACE - 4 ЛитраПредназначето за мотокрос мотоциклети. Напълно синтетично моторно масло. Осигурява максимална ефективност и защита на двигателя при всички експлоатационни условия. Оптималното смазване, изключителната чистота на двигателя,  и минималното..

132лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-60 4T OFFROAD RACE - 1 литър

Наличен в наш магазин

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-60 4T OFFROAD RACE - 1 литърПредназначето за мотокрос мотоциклети. Напълно синтетично моторно масло. Осигурява максимална ефективност и защита на двигателя при всички експлоатационни условия. Оптималното смазване, изключителната чистота на двигателя,  и минималното..

36лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-60 4T OFFROAD RACE - 4 Литра

Изпращаме до 48 часа

Мотокрос масло LIQUI MOLY 10W-60 4T OFFROAD RACE - 4 ЛитраСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.Нап..

128лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 15W-50 4T OFFROAD - 1 литър

Изпращаме до 48 часа

Мотокрос масло LIQUI MOLY 15W-50 4T OFFROAD  - 1 литърСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.На..

25лв.

Мотокрос масло LIQUI MOLY 15W-50 4T OFFROAD - 4 литра

Наличен в наш магазин

Мотокрос масло LIQUI MOLY 15W-50 4T OFFROAD  - 4 литраСпециално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, каре, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.На..

86лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Изберете от разнообразието от мото масла LIQUI MOLY, които ще откриете в нашия онлайн магазин за мото екипировка LINSONMOTO

Искате да поглезите мотора си с висококачествено масло? Тогава разгледайте продуктите LIQUI MOLY, които предлагаме в Линсън Мото!

Защо LIQUI MOLY?

Това е компания, която се е наложила на пазара на моторни, трансмисионни масла и добавки в световен мащаб. Стане ли дума за качествени масла, маслата с марката LIQUI MOLY винаги заемат лидерските позиции. И това съвсем не е незаслужено!

Продуктите на компанията се предлагат в повече от 100 страни, а продуктовата ѝ гама включва повече от 6000 продукта, сред които:

      двигателни и трансмисионни масла

      добавки

      смазочни продукти

      авто и мото козметика

      почистващи продукти и т. н., и т. н.

Успехът на маслата и смазочните продукти на LIQUI MOLY се дължи на дългогодишните разработки и специалните технологии, при които произвеждат продуктите си. Продуктите на бранда се разработват и създават в собствен изследователски център и се тестват от лаборатории във водещи изследователски научни центрове.

Усилията, които влагат от компанията при разработка на своите продукти им печели заслуженото първо място в Германия за „Най-добра марка моторно масло”. Брандът печели и няколко години поред почетното звание на немските специализирани издания Auto Bild, Auto Zeitung, Auto Motor und Sport и Motor Klassik за „Най-добър бранд в категорията на смазочните материали”.

Моторните масла LIQUI MOLY, които и ние от Линсън Мото предлагаме са подходящи за всички системи мотоциклети. Всички предлагани масла на компанията гарантират:

      нисък разход на гориво

      висока производителност

      минимално триене на елементите двигателя

      ефективна работа при различни температури

Искате ли да закупите качествено масло на достъпни цени, разгледайте продуктите LIQUI MOLY, които ще откриете в нашия магазин!

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим широка продуктова гама моторни масла LIQUI MOLY, с които двигателя на вашия железен кон ще повиши производителността си няколкократно.

От Linson Moto сме се постарали да селектираме и да ви предложим възможно най-много продукти на немската компания. При нас ще откриете не само всички серии двигателни и трансмисионните масла LIQUI MOLY, но и серии масла за вилки и амортисьори, добавки за масло, смазки за вериги, почистващи препарати, козметика и други.

Ако срещате затруднения при избора на подходящото масло за вашия мотор, ние сме насреща, за да направим търсенето ви по-бързо и приятно, а покупката - лесна.