PUTOLINE


ATV масло PUTOLINE Ester Teh Quad RF4+ 10W-40

Наличен в наш магазин

ATV масло PUTOLINE Ester Teh Quad RF4+ 10W-40Ester Tech Quad RF4 + 10W-40 е 100% синтетично 4-тактово масло за състезателни АТВ. Добавянето на революционната добавка Ester Tech гарантира пълна съвместимост със съвременните фрикционни материали на съединителя. Ester Tech Quad RF4 + 10W-40 е..

33лв.

ATV масло PUTOLINE Quad RF4 10W-40

Наличен в наш магазин

ATV масло PUTOLINE Quad RF4 10W-40Quad RF4 10W-40 е синтетично 4-тактово масло. Продуктът съдържа революционната система за добавки Pure Bike Technomoto и гарантира пълна съвместимост със съвременните фрикционни материали на съединителя. Quad RF4 10W-40 е разработен изключително за сп..

30лв.

Putoline Formula V-Twin 20W40 - 1L

Наличен в наш магазин

Putoline Formula V-Twin   20W40 - 1LFormula V-Twin 20W-40 е мотоциклетно масло от специалната линия V-Twin.Специалната формула на продукта отговаря на все по-нарастващите изисквания на съвременните V-Twin 4-тактови двигатели.Уникалната, полусинтетична формула надхвърля изискванията на воде..

30лв.

Антифриз PUTOLINE Coolant NF

Наличен в наш магазин

Антифриз PUTOLINE Coolant NFCoolant NF е готов за употреба, органичен охлаждащ агент. Антикорозионните добавки осигуряват отлична защита за всички метали, намиращи се в двигателите, включително алуминий и магнезий. Продуктът осигурява защита от замръзване до -38 ° C.Coolant NF е подходяща ..

21лв.

Антифриз Putoline Ice Cooler - 2 литра

Наличен в наш магазин

Антифриз Putoline Ice Cooler - 2 литраIce Cooler е охлаждаща течност без силикат, готова за употреба с дълъг живот. Продуктът е базиран на монопропилен гликол (MPG). Специалната му формулировка му придава следните свойства:– Изключителна защита за всички метали– Не засяга уплътненията и уплътненията..

48лв.

Антифриз Putoline Procool R+

Наличен в наш магазин

Антифриз Putoline Procool R+Procool R+ е концентрат на охлаждаща течност с дълъг живот, OAT. За оптимални резултати смесете 5% Procool R + с чешмяна вода (разреждане 1:20). Този продукт не осигурява защита от замръзване! Благодарение на уникалната си формула продуктът има следните свойства:Осигурява..

48лв.

Антифриз PUTOLINE ULTRACOOL 12

Наличен в наш магазин

Ultracool 12 е висококачествен, готов за употреба охлаждащ агент с дълъг живот (защита от замръзване до -40 ° C), за който е използвана патентована технология без силикати, базирана на карбоксилни киселини.Продуктът е специално разработен за охлаждащи системи, изработени от алуминий и мед или алумин..

23лв.

Изчерпан

Масло за вериги PUTOLINE Chain Oil 500мл.

Изчерпан

Масло за вериги PUTOLINE Chain Oil 500мл.Chain Oil е висококачествен лубрикант за вериги.Той е специално разработен за автоматични системи за смазване.Продуктът оставя защитен, водоотблъскващ слой, който предотвратява корозията на веригата. Внимателноподбраните добавки осигуряват отлично смазване, н..

0лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE Formula GP 10W 1 - Литър

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE Formula GP 10W 1 - ЛитърFormula GP 10W е висококачествено масло за предници.Продуктът се основава на съвременни добавки, които дават на продукта следните свойства:Ненадминати смазочни свойстваНамалява триенетоПо-добър контакт между гумата и повърхността на пътяП..

55лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE Formula GP 5W 1 - Литър

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE Formula GP 5W 1 - ЛитърFormula GP 5W е висококачествено масло за предници.Продуктът се основава на съвременни добавки, които дават на продукта следните свойства:Ненадминати смазочни свойстваНамалява триенетоПо-добър контакт между гумата и повърхността на пътяПро..

65лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 10W

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 10WHPX R 10W е модерно масло за предници. Продуктът е съставен от специални, високо рафинирани синтетични базови масла. Наличието на най-модерни добавки прави HPX R 10W високотехнологичен продукт за употреба на ниво GP. Маслото HPX R 10W пре..

35лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 15W

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 15WHPX R 15W е модерно масло за предници. Продуктът е съставен от специални, високо рафинирани синтетични базови масла. Наличието на най-модерни добавки прави HPX R 15W високотехнологичен продукт за употреба на ниво GP. Маслото HPX R 15W пре..

35лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 2.5W 1- Литър

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 2.5W 1- ЛитърHPX R 2.5W е модерно масло за предници.Продуктът е съставен от специални, високо рафинирани синтетични базови масла.Наличието на най-модерни добавки прави HPX R 2.5W високотехнологичен продукт за употреба на ниво GP.Маслото HPX R 2.5W предотвр..

35лв.

Масло за вилки и амортисьори Putoline HPX R 20W - 1 литър

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори Putoline HPX R 20W - 1 литърСинтетично рейсинг масло за предници. Отлично смазване, елиминира пененето..

35лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 5W

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 5WHPX R 5W е модерно масло за предници. Продуктът е съставен от специални, високо рафинирани синтетични базови масла. Наличието на най-модерни добавки прави HPX R 1W високотехнологичен продукт за употреба на ниво GP. Маслото HPX R 5W предотв..

35лв.

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 7.5W

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори PUTOLINE HPX R 7.5WHPX R 7.5W е модерно масло за предници. Продуктът е съставен от специални, високо рафинирани синтетични базови масла. Наличието на най-модерни добавки прави HPX R 7.5W високотехнологичен продукт за употреба на ниво GP. Маслото HPX R 7.5W..

35лв.

Минерално масло PUTOLINE S4 10W-40

Изпращаме до 48 часа

Минерално масло PUTOLINE  S4 10W-40 PUTOLINE  S4 10W-40 е минерално 4-тактово масло за двигатели. Продуктът осигурява пълна защита на двигателя при нормални условия на каране. S4 10W-40 е особено подходящ за модерни мотоциклети, скутери и ATV...

21лв.

Мото спирачна течносто PUTOLINE Brakefluid DOT 5.1

Наличен в наш магазин

Мото спирачна течносто PUTOLINE Brakefluid DOT 5.1DOT 5.1 спирачна течност е висококачествена синтетична спирачна течност. Продуктът надвишава изискванията на производителите на мотоциклети. Инструкции за употреба:- Сменяйте спирачната течност на всеки две години, за да продължите да  гара..

28лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

PUTOLINE OIL разполага с една от най-големите гами от смазочни материали и продукти за поддръжка на мотоциклети, продуктите ѝ се предлагат в 40 страни!

Моторното масло изпълнява много функции едновременно:

      поддържа елементите на двигателя чисти

      намалява триенето

      поддържа двигателя добре смазан, така че да не прегрява

      намалява разхода на гориво

      увеличава производителността и и т. н., и т. н.

Всеки моторист знае, че за да изпълнява функциите си ефективно, маслото трябва да се сменя на определен период, тъй като с течение на времето неговите полезни свойства намаляват. Ако е дошло време да смените маслото на мотора си и се чудите този път какво да си закупите, от Линсън Мото ви предлагаме да разгледате маслата и смазочните продукти на PUTOLINE.

Защо PUTOLINE?

Компанията предлага една от най-големите гами от масла и смазочни продукти за мотоциклети в света. Продуктите ѝ са предназначени единствено за двуколесни моторни превозни средства, което ги прави уникални.  Маслата с марката PUTOLINE са подходящи за всички системи мотори, произведени са по специална технология и имат изключително добри спецификации.

Синтетичните масла за четиритактови двигатели на бранда:

      гарантират отлична мощност на двигателя

      намаляват износването на елементите на двигателя

      имат отлични вискозитетни свойства дори и при работа при ниски температури

      притежават много добри почистващи свойства

Полусинтетичните масла за четиритактови двигатели също са разработени по специална, иновативна технология и гарантират:

      минимално износване на двигателя

      минимална консумация на масло

      отлични вискозитетни и почистващи свойства

      дългосрочни и оптимална работа на двигателя

Минералните масла са предназначени са всички V - Twin двигатели с въздушно и течно охлаждане.

Този вид масла PUTOLINE:

      предоставят много добра защита при работа при ниски температури

      имат изключително нисък разход

      гарантират ниски стойности на триене на елементите на двигателя

Синтетичните и полусинтетичните маслата за двутактови двигатели:

      удължават ефективната работа на двигателя

      подобряват стартирането

      намаляват дима и замърсяването на свещите

      гарантират стабилност при високи температури

      осигуряват по-пълно и чисто изгаряне

Защо да изберете Линсън Мото?

Ако търсите масла и смазочни продукти с марката PUTOLINE в нашия магазин ще ги откриете не само в много голямо разнообразие, но и на атрактивни цени. Ние можем да ви предложим не само масла за двутактови и четиритактови двигатели, но и обезмаслители, смазки за вериги, почистващи спрейове и други продукти с марката PUTOLINE. При нас пазаруването става много лесно, а доставката е изключително бърза. Доверете ни се!