RYMAX


Антифриз RYMAX DIONE BS - готов за употреба

Наличен в наш магазин

Антифриз RYMAX DIONE BS - готов за употребаDione BS Ready to Use е антифриз с висока производителност, който надвишава изискванията на British Standard BS 6580, както и на AFNOR. Този продукт е създаден за целогодишна употреба, създавайки тристепенна защита - срещу замръзване, прегряване и корозия, ..

19лв.

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 10

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 10Motrax FO е миксиран от внимателно подбрани базови масла, с ниска точка на течливост и висок вискозитетен индекс. Motrax FO е инхибиран с много ефективни добавки, подсигураващи изключително хидравлично пружиниращо и амортисьорно действие. Износванет..

28лв.

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 15

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 15Motrax FO е миксиран от внимателно подбрани базови масла, с ниска точка на течливост и висок вискозитетен индекс. Motrax FO е инхибиран с много ефективни добавки, подсигураващи изключително хидравлично пружиниращо и амортисьорно действие. Износванет..

28лв.

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 5

Наличен в наш магазин

Масло за вилки и амортисьори RYMAX MOTRAX FO SAE 5Motrax FO е миксиран от внимателно подбрани базови масла, с ниска точка на течливост и висок вискозитетен индекс. Motrax FO е инхибиран с много ефективни добавки, подсигураващи изключително хидравлично пружиниращо и амортисьорно действие. Износването..

28лв.

Масло за скоростна кутия RYMAX GEVITRO TDL SAE 80W-90

Наличен в наш магазин

Масло за скоростна кутия RYMAX GEVITRO TDL SAE 80W-90Gevitro TDL е премиум масло за цялостна трансмисия, подходящо за използване при стандартите API GL-3, 4 и 5. Може да се употребява както при по-стари, така и при по-модерни скоростни кутии и диференциали на мотоциклети, пътнически автомобили, ками..

28лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-40

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-40Серията 4T FS на Motrax предлага масло пълна синтетика без външни модификатори срещу триене, специално разработено за 4-тактови мотоциклети. Благодарение на различните вискозитети, е подходящо за всички видове и марки мотоциклети.Изключителна термооксидна стаб..

33лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-50

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-50 ..

34лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-60

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 10W-60Серията 4T FS на Motrax предлага масло пълна синтетика без външни модификатори срещу триене, специално разработено за 4-тактови мотоциклети. Благодарение на различните вискозитети, е подходящо за всички видове и марки мотоциклети.Изключителна термооксидна стаб..

32лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 15W-50

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 15W-50 ..

32лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 5W-40

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T FS SAE 5W-40Серията 4T FS на Motrax предлага масло пълна синтетика без външни модификатори срещу триене, специално разработено за 4-тактови мотоциклети. Благодарение на различните вискозитети, е подходящо за всички видове и марки мотоциклети.Изключителна термооксидна стаби..

32лв.

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T SS SAE 10W-40

Наличен в наш магазин

Мото масло RYMAX MOTRAX 4T SS SAE 10W-40Motrax 4T SS е съвременно, полусинтетично масло без фрикционни модификатори, специално разработено за оптимално смазване на 4-тактови мотоциклети със сухи или мокри съединители. Това масло също може да бъде използвано при мотоциклетни трансмисии, където SF, SG..

28лв.

Спирачна течност RYMAX DOT 4

Наличен в наш магазин

Спирачна течност RYMAX DOT 4Vector 4 е спирачна течност с висока производителност с минимална точка на кипене от 260 градуса по Целзий, покриваща стандартите SAE J1704 и United States Federal Motor Vehicle Safety Standard No. 116 Dot 4. Vector 4 осигурява перфектна корозоустойчивост, като същевремен..

24лв.

Спирачна течност RYMAX DOT 5.1

Наличен в наш магазин

Спирачна течност RYMAX DOT 5.1Rymax Vector 5.1 спирачна течност, подходяща за ABS и ASR спирачни системи. Особено ниския вискозитет на този продукт, сравнен с DOT 4 и DOT 4, приляга перфектно на тези системи. Rymax Vector 5.1 има висока "мокра" точка на кипене, при която евентуалното блокиране на сп..

26лв.

Спрей за верига RYMAX CHAIN LUBE OFF ROAD

Наличен в наш магазин

Спрей за верига RYMAX CHAIN LUBE OFF ROADСмазката за верига CHAIN LUBE OFF ROAD на RYMAX предлага защита и в най-екстремните условия. Тази нелепкава смазка е специално формулирана за мотокрос, ендуро и off-road. Благодарение на водоотблъскващите си свойства, защитава веригата от вода и кал.ОПИСАНИЕ:..

25лв.

Спрей за верига RYMAX CHAIN LUBE ON ROAD

Наличен в наш магазин

Спрей за верига RYMAX CHAIN LUBE ON ROADRymax Chain Lube On Road се разпръсква като пяна за цялостно и ефективно покритие, което продължава да прониква във веригата при разпенване на пяната, като образува филм с високо качество на смазване. Този филм има отлична кохезия и адхезия към метални повърхн..

28лв.

Спрей за почистване на спирачки RYMAX BRAKE CLEANER

Наличен в наш магазин

Спрей за почистване на спирачки RYMAX BRAKE CLEANERОПИСАНИЕ:Rymax Break Cleaner е специално разработен за отстраняване на масла, грес, спирачни течности, окислени масла (гума) и асфалт от всички видове спирачки и други автомобилни части. Той прониква през мръсотията и корозията и ги отмива, като ели..

15лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Предлагамe ви да разгледате разнообразието от масла от високо качество, които предлагаме в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

От 1987 г. насам Rymax Lubricants работи активно в областта на смазочните материали и е разширила мрежата си до над 55 държави по света. Въз основа на богатата история на лидери в холандската петролна индустрия Rymax създаде широка продуктова гама, подходяща за най-различни приложения, състояща се от висококачествени смазочни материали, греси и други продукти за грижа за мотоциклета. През годините сме си сътрудничили с известни специалисти и събития в мото индустрията. Сътрудничеството ни с втория по големина рали-рейд в света, Morocco Desert Challenge, и с най-големия дрифт фестивал в Скандинавия, Gatebil, представиха нашата марка на най-големите любители на бензина. Партньорството с най-успешния пилот от Формула Дрифт, Фредрик Аасбьо, както и с други състезателни пилоти, ни позволи да тестваме продуктите си от експерти в най-екстремни условия.

ДНК на Rymax

Близо до сърцето на нашата марка е желанието да излезем от зоната си на комфорт и да приемаме предизвикателства. Вярваме, че подобни преживявания ви карат да гледате на нещата по различен начин. Не да правиш това, което правят всички останали, а да отидеш отвъд, да поемеш риска и да споделиш това с хората около теб със същата страст. Не казваме, че е лесно, но подобряването на себе си си заслужава. Ние винаги ще бъдем горди поддръжници на вашия екип. Ще предизвикваме това, което правим днес, за да се подобрим за утре.

Качество

Искаме да гарантираме, че нашите продукти работят и при най-екстремни условия. Ето защо поддържането на висок стандарт на качество е наш приоритет. За да гарантираме, че вашият мотоциклет е защитен, за да можете да се наслаждавате на удължения му живот и пълния му потенциал. Нашите продукти имат одобрения от акредитирани организации като ACEA, API, ISO и JASO.. Нашата компания е сертифицирана по ISO, което означава, че както вътрешните, така и външните ни процеси отговарят на високите стандарти, определени от Международната организация по стандартизация.