Спреѝове за мото вериги


-10%
Bardahl - Спрей за вериги - BAR-2810

Bardahl - Спрей за вериги - BAR-2810

Наличен в наш магазин

Bardahl - Спрей за вериги - BAR-2810Научно създадена формула за смазване чрез проникване на всякакви видове вериги, включително и уплътнения.Запазва мекотата и гъвкавостта на уплътнителните елементи.Висока издържливост на различни температури.Намалява триенето и износването.Отблъсква водата и влагат..

2277лв. 2530лв.

-26%
Motul BRAKE CLEAN P2 Обезмаслител

Motul BRAKE CLEAN P2 Обезмаслител

Наличен в наш магазин

Motul BRAKE CLEAN P2 ОбезмаслителМного мощен нехлориран обезмаслител за спирачни дискове и барабани, съединители, свещи. Ефективно премахва масло, грес, спирачна течност, катран и прах...

16лв. 2141лв.

-25%
Motul C1 Chain Clean ПОЧИСТВАЩ

Motul C1 Chain Clean ПОЧИСТВАЩ

Наличен в наш магазин

Motul C1 Chain Clean ПОЧИСТВАЩПочиства всички видове мотоциклетни (пътни и оф-роуд), АТВ и картинг вериги. Премахва всички инкрустирани депозити: пясък, пръст, масло, грес ... несъдържаща хлор формула.УПОТРЕБАMOTUL Chain Clean почиства всички видове мотоциклетни вериги (шосейни и офроуд) и тези на д..

2196лв. 2928лв.

-25%
MOTUL C5 CHAIN PASTE - 150мл

MOTUL C5 CHAIN PASTE - 150мл

Наличен в наш магазин

MOTUL C5 CHAIN PASTE - 150млБяла смазочни паста с четка апликатор на върха, специално проектирана за смазване на всички вериги на пътни мотоциклети и картове.УПОТРЕБАЗа всички видове вериги : стандартни и с O-RING, X-RING, Z-RING. Специално се препоръчва за много бързи мотоциклети. MOTUL CHAIN PASTE..

1984лв. 2645лв.

-25%
MOTUL CHAIN LUBE FACTORY LINE C4

MOTUL CHAIN LUBE FACTORY LINE C4

Наличен в наш магазин

MOTUL CHAIN LUBE FACTORY LINE C4Бяло на цвят масло за състезателни мотоциклетни вериги: за скорост и издръжливост. На базата на солидни добавки AW / ЕР.УПОТРЕБАЗа всички видове вериги : стандартни и с O-RING, X-RING, Z-RING. Резултат от опита на Motul в мотоциклетните състезания, само за шосейна упо..

3497лв. 4662лв.

-25%
MOTUL Chain Lube OFF ROAD C3

MOTUL Chain Lube OFF ROAD C3

Наличен в наш магазин

MOTUL Chain Lube OFF ROAD C3УПОТРЕБАКремообразна и не-лепкава смазка за всички вериги на офроуд мотори и АТВ. Разтваря депозитите от пясък, кал и мръсотия. Защитава верига в кални и мокри условия.За всички видове вериги : стандартни и с O-RING, X-RING, Z-RING. Крос, ендуро, трайал, четириколки, ATV...

3290лв. 4386лв.

-25%
MOTUL Chain Lube Road Plus C2

MOTUL Chain Lube Road Plus C2

Наличен в наш магазин

MOTUL Chain Lube Road Plus C2Безцветна и лепкава смазка, специално предназначена за смазване на всички вериги на пътни мотоциклети и картове.УПОТРЕБАЗа всички видове вериги : стандартни и с O-RING, X-RING, Z-RING.Шосейни мотоциклети, картове.Специално се препоръчва за много бързи мотоциклети: MOTUL ..

2327лв. 3102лв.

-26%
MOTUL Chain Lube Road Plus C2 POCKET 100мл

MOTUL Chain Lube Road Plus C2 POCKET 100мл

Наличен в наш магазин

MOTUL Chain Lube Road Plus C2 POCKETУПОТРЕБАЗа всички видове вериги : стандартни и с O-RING, X-RING, Z-RING.Шосейни мотоциклети, картове.Специално се препоръчва за много бързи мотоциклети: MOTUL CHAIN LUBE ROAD остава прилепнала към веригата дори и при високи скорости.ИЗПЪЛНЕНИЕНамалява триенет..

1136лв. 1520лв.

-10%
Комплект IPONE OFF ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата

Комплект IPONE OFF ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата

Наличен в наш магазин

Комплект IPONE OFF ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата1бр грес за вериги 750ml + 1бр почистващ препарат за вериги 750ml + 1бр четка за веригиЗАЩО ЩЕ ВИ ХАРЕСАЗащото в този пакет имате всичко, което ви е необходимо за цялостна поддръжка на вашата верига!Обезмаслител с мощен спрейВодоустойчива гр..

7182лв. 7980лв.

-10%
Комплект IPONE ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата

Комплект IPONE ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата

Изпращаме до 48 часа

Комплект IPONE ROAD CHAIN PACK - грижа за веригата1бр грес за вериги 750ml + 1бр почистващ препарат за вериги 750ml + 1бр четка за веригиЗАЩО ЩЕ ВИ ХАРЕСАЗащото в този пакет имате всичко, което ви е необходимо за цялостна поддръжка на вашата верига!Обезмаслител с мощен спрейДълготрайна грес - 8..

7182лв. 7980лв.

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER eSystem v3.1 SO-9005-V3.1

Наличен в наш магазин

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER eSystem v3.1 SO-9005-V3.1Значително намалява необходимостта от поддръжка на веригата на мотоциклетаЛесно и бързо монтиране на мотоциклета и значително удължаване на живота на веригата и верижното колелоПо-бързо стартиране и добавена настройка на де..

609лв.

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER vSystem SO-1005

Наличен в наш магазин

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER vSystemАвтоматична система за смазване на веригата, която увеличава експлоатационния живот на веригата до 7 пъти. Това прави веригата Ви практически безпроблемна, като ви спестява много време и усилия. Универсалният комплект е лесен за монтаж и мож..

275лв.

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER xSystem 2.0 SO-8005-20

Наличен в наш магазин

Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER xSystem 2.0 SO-8005-20Маслото за верига Scottoiler премахва неприятностите с почистването и смазването на веригатаxSystem 2.0 е най-лесният за монтиране и настройка комплект на Scottoiler, той е дори по-лесен за инсталиране от оригиналния xSystemПо..

513лв.

Масло SCOTOIL - Traditional Blue 250ml

Наличен в наш магазин

Масло SCOTOIL - Traditional Blue 250mlСиньото масло Scottoil e предвидено за ползване при температури между 0 и 30˚C.Разфасовка: 250мл..

35лв.

Масло SCOTOIL - Traditional Blue 500ml

Наличен в наш магазин

Масло SCOTOIL - Traditional Blue 500mlСиньото масло Scottoil e предвидено за ползване при температури между 0 и 30˚C.Разфасовка: 500мл..

40лв.

Изчерпан

Масло за вериги PUTOLINE Chain Oil 500мл.

Изчерпан

Масло за вериги PUTOLINE Chain Oil 500мл.Chain Oil е висококачествен лубрикант за вериги.Той е специално разработен за автоматични системи за смазване.Продуктът оставя защитен, водоотблъскващ слой, който предотвратява корозията на веригата. Внимателноподбраните добавки осигуряват отлично смазване, н..

0лв.

-10%
ОБЕЗМАСЛИТЕЛ BARDAHL -BAR-4455

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ BARDAHL -BAR-4455

Наличен в наш магазин

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ BARDAHL - BAR-4455ХАРАКТЕРИСТИКИ:Почиства облицовки, барабани, дискове и други спирачни механизми. Почиства електромотори, търкалящи се лагери, алтернатори и контакти. Като цяло може да се използва при всякакъв вид механични и/или електрически елементи. Икономичен. Бързо съхнещ. Отстран..

1125лв. 1250лв.

Обезмаслител Putoline Brake Cleaner

Наличен в наш магазин

Обезмаслител Putoline Brake CleanerBrake Cleaner е висококачествен почистващ препарат за спирачки. Този бързодействащ продукт почиства и обезмаслява всички компоненти на спирачките, като главния цилиндър на спирачките, спирачните апарати и спирачните дискове. Спреят за почистване на спирач..

22лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите качествени спрейове за мотор, предлагаме ви да посетите онлайн магазин LINSONMOTO, където ще откриете спрейове за мото вериги.

Ако държите да удължите живота на задвижващата верига на мотоциклета си, тогава значи имате нужда от висококачествени спрейове за мото вериги.

Какво представляват тези спрейове?

Най-простичко казано, тези спрейове са специално разработени за поддържането на веригите на моторите. Могат да бъдат разработени по различни технологии, но всички видове, които се предлагат на пазара имат за цел:

      да поддържат веригата чиста и блестяща

      да я предпазват от появата на корозия

      да отблъскват водата и влагата

      да поддържат гъвкавостта на елементите на веригата

      не на последно място - да увеличат експлоатационния живот на веригата

Видовете спрейове са изключително много, обикновено са снабдени с удобен за впръскване компонент и се предлагат в удобни за съхранение и употреба флакони. Ако държите да поддържате задвижващата верига на мотоциклета си в изряден вид и ако искате тя да ви служи по-дълго време, разгледайте спрейовете за мото вериги, които от Линсън Мото ви предлагаме!

Защо да се доверите на Linson Moto?

Като водещ магазин за продажба на екипировка, мото части, аксесоари и консумативи, ние разполагаме с изключително голяма гама от спрейове за вериги на много достъпни цени. При нас ще откриете смазки и спрейове от популярни марки като Bardahl, Bel - Ray, Motul, Pitoline, FUCHS, TRW, LIQUI MOLY, TEXTAR, D.I.D. и много други.

Смазките, почистващите спрейове и обезмаслителите, които предлагаме са разработени по специални формули и гарантират висока ефективност при употреба.

За да сме винаги в крак с най-новите разработки на смазочни и почистващи веригите материали, ние следим и тестваме всеки един спрей, който излиза на пазара. Така можем да сме напълно сигурни, че предлагаме на своите клиенти възможно най-ефективните и висококачествени спрейове за мото вериги.

От Линсън Мото не само се стремим да поддържаме голям асортимент от смазочни и почистващи препарати на много приемливи цени, но и сме винаги на ваше разположение, ако се затруднявате при избора на подходящия спрей за веригата на мотоциклета си.

Готови сме да ви окажем пълно сътрудничество не само при избора на спрей, но и за всеки един друг артикул, който искате да закупите от нашия магазин.

Избирайки Линсън Мото, вие можете да сте напълно сигурни, че всяка една част, консуматив или аксесоар за мотор ще бъдат от високо качествено и от световноизвестна марка!