Метални дискове за съединител

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Метални дискове ProX за HONDA CR80/CR85

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове ProX за HONDA CR80/CR85По-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

52лв.

Метални дискове за съединител ProX за GAS GAS/HUSQVARNA/KTM 250/350SXF

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за GAS GAS/HUSQVARNA/KTM 250/350SXFПроизведени от водещи фабрики за оригинално оборудване, по точни спецификации на производителите за максимална  производителност и издръжливостМоже да се използва с всички други компоненти на съединителя ProX или OEM ..

93лв.

Метални дискове за съединител ProX за GAS GAS/YAMAHA YZ/WR250F

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за GAS GAS/YAMAHA YZ/WR250FПо-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

66лв.

Метални дискове за съединител ProX за HONDA

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HONDAКомплектът дискове е изработен от некорозионна легирана стоманаДебелината и размерите на дисковете съответстват на оригиналнитеПроверете старите дискове за цвят и износване и за предпочитане ги сменете едновременно с феродовите дисковеЗАБЕЛЕЖКА: Някои синте..

140лв.

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CR250

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CR250По-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

128лв.

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CR250/500

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CR250/500Комплектите дискове са изработени от неръждаема легирана стоманаДебелината и размерите на дисковете съответстват на оригиналнитеПроверете старите пластини за цвят и износване и за предпочитане ги сменете едновременно с фрикционните пластиниЗА..

119лв.

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CRF250R/KTM 250SX-F

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HONDA CRF250R/KTM 250SX-FПо-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

131лв.

Метални дискове за съединител ProX за HONDA XR600R/XR650R

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HONDA XR600R/XR650RКомплектът дискове е изработен от некорозионна легирана стоманаДебелината и размерите на дисковете съответстват на оригиналнитеПроверете старите дискове за цвят и износване и за предпочитане ги сменете едновременно с феродовите дисковеЗАБЕЛЕЖК..

106лв.

Метални дискове за съединител ProX за HUSQVARNA/HONDA CRF450R/TRX450R

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за HUSQVARNA/HONDA CRF450R/TRX450RПо-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

150лв.

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX125 94-08

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX125 94-08По-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

92лв.

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX250F/SUZUKIRM-Z250

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX250F/SUZUKIRM-Z250По-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналните плочиПроизведени по точните спецификации на OEM..

108лв.

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX60/65/80 SUZUKI RM65

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX60/65/80 SUZUKI RM65По-голяма издръжливост и по-добро усещане в сравнение с оригиналнитеПроизведени по точните OEM спецификации..

60лв.

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX80 88-90

Изпращаме до 48 часа

Метални дискове за съединител ProX за KAWASAKI KX80 88-90Комплектът дискове е изработен от некорозионна легирана стоманаДебелината и размерите на дисковете съответстват на оригиналнитеПроверете старите дискове за цвят и износване и за предпочитане ги сменете едновременно с феродовите дисковеЗАБЕЛЕЖК..

83лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Търсите си съединител за мотор? При нас ще намерите Метални съединители за мотори на доказани марки като FERODO и LUCAS на изгодни цени . Посредством търсачките, които имаме, лесно ще откриете съединителя за вашия мотоциклет.

Съединителят на мотоциклета ви не работи ефективно и се налага да смените металните дискове? Притеснявате се как и дали ще откриете точните дискове за вашия съединител? Оставете настрана притесненията си и разгледайте металните дискове за съединители, които от Линсън Мото ви предлагаме!

При нас ще откриете изключително широка гама от съединители и техните компоненти, подходящи за всички марки, модели и кубатури мотоциклети. Ние залагаме единствено на световноизвестни марки като TRW, FERODO и много други.

TRW е компания, която произвежда и предлага компоненти за мотоциклети повече от 100 години. Съединителите и елементите за тях, които произвежда са от изключително високо качество, което превръща марката в една от най-популярните в цял свят. Продуктовата гама, която компанията предлага отговаря на всички международни стандарти за високо качество, безопасност и надеждност.

Металните дискове за съединител на мотор TRW гарантират:

      здравина

      отлична работа при високи температури

      издръжливост

      устойчивост при работа в екстремни условия

FERODO е компания, която също се нарежда сред световните лидери в разработването, производството и доставката на широка гама продукти за мотоциклети. Металните дискове за съединител, които произвежда се отличават с:

      висока производителност

      висока износоустойчивост

      много добра работа в екстремни условия

Търсите висококачествени метални дискове за съединител на добри цени? Разгледайте продуктовия ни каталог!

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете голяма продуктова гама от съединители, метални дискове и пружини за съединители за всички модели, марки и кубатури. Марките дискове за съединители, които предлагаме са световноизвестни и вие можете да сте напълно сигурни, че купувате продукт от много високо качество.

За да откриете подходящите метални дискове за вашия мотоциклет, просто трябва да влезете на страниците на магазина и да изпишете в търсачката марката на мотора и неговата кубатура.

От Linson Moto сме се постарали да ви предложим метални дискове за съединител за всички популярни марки мотоциклети. Ако случайно се затрудните при избора на точния размер и марка дискове, трябва само да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно да улесним избора ви. За нас е важно всеки наш клиент да може да открие точно тази мото част, аксесоар или консуматив бързо, лесно и на атрактивни цени.