Кожени


-5%
Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAY

Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAY

46/XXXL Изпраща до 5 дни 42/XL Изпраща до 5 дни

Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAYБлагодарение на задълбочените изследвания на специалния дизайн за жени и с акцент върху адаптивността, комфорта и свободата на движение, коженият костюм Stella GP Plus 1PC е оптимизиран за инженерно проектирана женска форма, за да осигури състез..

2090лв. 2200лв.

Дамски мото екип SPIDI LASER TOURING Black/Fuchsia

38/M Наличен 48/4XL Наличен 44/XXL Наличен

Дамски мото екип SPIDI LASER TOURING Black/Fuchsia-Сертификат за протектори Warrior EN 1621-1 Lev. 1 рамене-Аранжировка за протектор за гръб CE Lev. 1 Z64 Lady-Патронажни щитове на раменете-Отстраняващ се подвижен състезателен плъзгач за коляно Z49-Z197 (НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В КОМПЛЕКТА)-Разглобяеми проте..

1569лв.

Дамски мото екип SPIDI LASER TOURING Black/White

38/M Наличен 42/XL Наличен

Дамски мото екип SPIDI LASER TOURING Black/White-Сертификат за протектори Warrior EN 1621-1 Lev. 1 рамене-Аранжировка за протектор за гръб CE Lev. 1 Z64 Lady-Патронажни щитове на раменете-Отстраняващ се подвижен състезателен плъзгач за коляно Z49-Z197 (НЕ Е ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА)-Разглобяеми протектор..

1569лв.

-81,35лв.
Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK

Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK

2XL Наличен

Екип ALPINESTARS GP FORCE BLACKЕкипа е направен от здрава и издръжлива 1.3мм премиум кожена конструкция с гъвкави панели от двете страни на торса, на лактите и колената, което осигурява допълнителен комфорт.Стратегически позиционираните и обширни еластични панели на подмишниците, чатала и от вътрешн..

154565лв. 1627лв.

-81,35лв.
Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK/WHITE

Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK/WHITE

S Наличен

Екип ALPINESTARS GP FORCE BLACK/WHITEЕкипа е направен от здрава и издръжлива 1.3мм премиум кожена конструкция с гъвкави панели от двете страни на торса, на лактите и колената, което осигурява допълнителен комфорт.Стратегически позиционираните и обширни еластични панели на подмишниците, чатала и от в..

154565лв. 1627лв.

-5%
Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/RED

Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/RED

XL Наличен 3XL Изпраща до 5 дни

Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/RED..

170905лв. 1799лв.

-5%
Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/WHITE

Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/WHITE

L Наличен 2XL Наличен 3XL Изпраща до 5 дни

Екип ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/WHITE..

170905лв. 1799лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Кожени екипи за мотор - разнообразие на модели, цени, размери, различни марки от най-известните производители.

Кожените екипи винаги са предизвиквали много голям интерес сред мотористите и има защо. Тези мото екипи са стилни, стоят много елегантно, имат страхотни характеристики и разполагат с необходимата защита. Какво повече да иска един моторист от своя мото екип?

Ако и вие сте на същото мнение и си търсите кожен екип, разгледайте моделите и марките екипи, които от Линсън Мото ви предлагаме. Сигурни сме, че ще откриете точно този модел, размер, цвят и марка, които търсите.

Защо да се спрете на мото екипи от кожа?

Кожата е естествен материал, който може да ви осигури ефективна защита както в случай на падане от мотора, така и докато яздите в студено, дъждовно или ветровито време.

Освен естествената защита, която ви осигурява дебелата над 1.1 мм. животинска кожа, съвременните кожени якета, панталони и гащеризони разполагат с допълнителна защита като сертифицирани СЕ протектори на най-уязвимите места (лакти, рамене, гръб, бедра, глезени и т. н.)

Екипите от две части (яке и панталон) са конструирани така, че когато седнете на мотора не оставят открити части от тялото. Има модели, които са оборудвани с ципове, което позволява с буквално едно движение екипът да се превърне от две части в един цял гащеризон.

Материалите, от които се изработват екипите са много издръжливи, гъвкави и с влакнеста структура и могат да предпазят тялото ви от охлузвания и наранявания. Освен това, за още по-голяма здравина шевовете на кожените мото екипи са двойни или тройни, така че вероятността някой шев да се скъса е много минимална.

Повечето модели кожени екипи разполагат с допълнителни вложки около яката, оборудвани са с водоотблъскващи и дишащи мембрани, имат вентилационни канали и разполагат с допълнителна термо защита, която може да се сваля.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние разбираме желанията ви да имате не само красива, но и висококачествена мото екипировка. Затова сме се постарали да можем да ви предложим всичко, което ви е необходимо, за да се чувствате удобно, комфортно и напълно защитени по време на езда.

За нас, да можем да ви предложим възможно най-качествените кожени екипи е от голяма важност, затова работим единствено с марки като SPIDI, A - PRO, ALPINESTARS, ADRENALINE и други, които са се доказали като най-добри в производството на мото екипи.