Разпродажба - мото екипи


-15%
Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLD
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLD

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Наличен

Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLDЕкипът е изработен от висококачествена италиянска телешка кожа, а в същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът има биомеханични протектори на рамената и Forcetech протектори на лактите, колената и бедрата сертифицирани по ст..

200515лв. 2359лв.

-30%
Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITE
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITE

4XL Наличен

Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITEЕкипът е изработен от висококачествена италиянска телешка кожа. SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът има биомеханични протектори на рамената и Forcetech протектори на лактите, колената и бедрата сертифицирани по станда..

136430лв. 1949лв.

-30%
Маркуч за вода SPIDI HYDROBACK за Hydrobag touring
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Маркуч за вода SPIDI HYDROBACK за Hydrobag touring

Наличен в наш магазин

Маркуч за вода SPIDI HYDROBACK за Hydrobag touringВ комбинация с резервоара, той образува Hydroback за рехидратация в движение. Системата може да се използва за всички костюми Spidi, предназначени за нейното настаняване.Сламката може да се сменя независимо от торбата / резервоара в случай на износва..

1330лв. 19лв.

Изчерпан
-45%
Мото екип RICHA BARACUDA 1.1 RED ZS00259

Мото екип RICHA BARACUDA 1.1 RED ZS00259

Изчерпан

Мото екип RICHA BARACUDA 1.1 REDRicha Baracuda 1.1 екипа е най-добрият приятел на мотоциклетистите. Той има умело разположени разтегателни панели за плътно и удобно прилягане във всички позиции на каране. Кожата, която е използвана в екипа, също се оформя по тялото на моториста с течение на времето,..

598лв. 1079лв.

-15%
Чанта за вода SPIDI HYDROBACK
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Чанта за вода SPIDI HYDROBACK

Наличен в наш магазин

Чанта за вода SPIDI HYDROBACK Капацитет - 0.5лПодходяща за вграждане в спортен екип..

5015лв. 59лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако си търсите нов екип за мотор на ниска цена, който да е с добро качество, заповядайте в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Мото екипите са изключително важна част от мото екипировката на всеки ездач. Те предпазват тялото на моториста както от капризите на времето, така и от наранявания вследствие на инциденти. Затова и няма моторист, който да не иска да се погрижи за безопасността и комфорта си по време на езда.

Ако и вие си търсите мото екипи от високо качество, с доказан произход и на ниска цена, ние, от Линсън Мото можем да ви бъдем от помощ!

При нас ще откриете много голямо разнообразие от кожени и текстилни мото екипи от една или две части на цени, които ще ви изненадат изключително приятно.

Екипите, които предлагаме са с марки като PST, AGV, APRO, GAMC, WULFSPORT, NITRO, O’NEAL, което е гаранция, че мото екипите са от високо качество и високо ниво на защита.

Разнообразието от модели, размери, цветове и марки на мото екипите, както и достъпните цени, на които ги предлагаме превръщат секция „Разпродажба” в една от най-посещаваните в магазина ни.

Ако искате да закупите чисто нов екип от високо качество с голямо намаление не губете време, а редовно проверявайте за намалени модели, марки и размери на мото екипите.

Защо от Линсън Мото правим разпродажба на мото екипи?

Ние обичаме моторите! И също като вас обичаме свободата, която ни дават. Също като вас сме търсили мото екипите, които ни осигуряват възможно най-добра защита и комфорт по време на езда.

Но знаем също така, че един качествен мото екип, без значение дали е кожен или текстил, дали е една или две части понякога може да струва доста скъпо.

За да помогнем на тези от вас, които имат нужда от чисто нов качествен екип на ниска цена, ние предлагаме единични или мострени бройки маркови мото екипи с намаление до - 60%. Така всеки, който има нужда от екип може не само да го открие, но и да го закупи на невероятно ниски цени.

Освен мото екипи с намаление, ние можем да ви предложим мото ботуши, мото якета, ръкавици, каски и мото аксесоари от различни марки и размери на половин цена.

Искате ли да подновите изяло мото екипировката на половината от реалната ѝ цена? Тогава следете намаление на Линсън Мото!