30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki

OT LINSON MOTO

Японската компания Kawasaki е призната като един от най-добрите производители на мотоциклети в света. Машините ѝ имат хиляди фенове и в България, като по пътищата у нас могат да се срещнат различни модели на Kawasaki. 

Марката е добре позната с надеждността на моторите си, типично за японска компания, но също така и с високата им производителност и мощ. 

В следващите редове ще ви представим Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki. Разбира се, най-добрите разработки на японския производител са доста повече от пет, но все пак ще опитаме да подберем някои от най-първокачествените такива. 

Ще се уверите, че в Kawasaki действително знаят как да правят мотори, което надали учудва някого, запознат с историята им.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki

Kawasaki Ninja 400

През 2018 година Kawasaki представи моделаNinja 400, който светкавично се хареса на феновете заради своя по-голям работен обем, повече коне и осезаемо по-спортен дизайн. 

При създаването на Ninja 400 се проектира нова пространствена стоманена рамка тип “клетка”, гарантираща по-висока твърдост, но с по-малко тегло. Мотоциклетът, разбира се, е оборудван с всички съвременни електронни системи за комфорт и безопасност.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki

Предимства и недостатъци на модела

Това, което феновете харесват в Kawasaki Ninja 400, определено е “намигването” към легендарния модел Ninja H2 - един от флагманите на японската компания.

По отношение на дизайна, позитивно впечатление прави и инсталираната монтажна плоча за люлеещо се рамо, свързваща го към задната част на двигателя.

Като недостатък може да се посочи липсата на обърнати вилки, които са стандартни за подобен ценови диапазон при мотоциклетите.

Технически характеристики

Kawasaki Ninja 400 се задвижва от 399-кубиков, 4-тактов Parallel Twin двигател с водно охлаждане. Максималната му мощност достига 33.4 kW {45PS} / 10,000 rpm. Мотоциклетът разполага с 6-степенна трансмисия и 44.8 конски сили.

Иновации

Тесният паралелен двуцилиндров двигател на Ninja 400R и компактната стоманена рамка с форма на диамант водят до опростено шаси, което улеснява поддържането на двата крака на земята.

Kawasaki Ninja ZX-10R

Наследник на Ninja ZX-9R, Kawasaki Ninja ZX-10R е мотор, който бързо успя да спечели любовта на мото феновете при дебюта си през 2004 година. През годините моделът бе обновяван и подобряван неколкократно, а днес е една от най-популярните разработки и един от най-добрите пистови моторина японската компания изобщо.

При обновяването си през 2016 година, Ninja ZX-9R си спечели репутацията на един от най-мощните мотоциклети на всички времена.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki

Предимства и недостатъци на модела

Сред предимствата на Kawasaki Ninja ZX-10R са мощният двигател и изключителният аеродинамичен дизайн, както и фактът, че по отношение на ценови диапазон е доста по-достъпен, сравнено с някои свои конкуренти.

Като недостатък можем да посочим, че ZX-10R разполага с ергономичност, която е отлична на пистата, но по-малко на пътя.

Технически характеристики

Днес този страхотен мотоциклет може да се закупи с 4-тактов, 4-цилиндров двигател с водно охлаждане и максимална мощност от 149.3 kW {203 PS} / 13,200 rpm. Собствениците на тази машина могат да разчитат на впечатляващите 203 конски сили.

Иновации

Ninja ZX-10R прави впечатление със съчетанието на ултра тясно шаси, ниско тегло и радиални спирачки.

Kawasaki Ninja 650

Когато говорим за най-добрите мотоциклети на Kawasaki, не можем да пропуснем Ninja 650, често наричан “универсален мотор за всяка ситуация”. Актуализираният Kawasaki Ninja 650 моментално привлича вниманието с изцяло нов дизайн и рамка, което прави този мотоциклет интересен за голям брой водачи.

Моторът е ярък представител на своя клас и поради разумната мощност на двигателя ви позволява да се съсредоточите повече върху техническото управление, отколкото върху поддържането на мотоциклета под контрол.

Предимства и недостатъци на модела

Тестовете по време на дъжд показват, че тракшън контролът на Ninja 650 работи безупречно, докато може би най-голямото му предимство, както споменахме, е лесното му управление.

Това го прави подходящ за водачи с по-малък опит, които тепърва искат да овладеят карането на мотоциклет, без да поемат излишни рискове.

В този ред на мисли, недостатъкът на Ninja 650 е по-малката му мощност, особено сравнено с конкуренти от същия клас. Това го прави неподходящ за любители, които търсят по-силни мотоциклети и имат повече опит на пътя.

Технически характеристики

Новата Ninja 650 може да предложи 650-кубиков, 4-тактов Parallel Twin двигател с водно охлаждане и максимална мощност 50.2 kW {68PS} / 8,000 rpm. Обемът на двигателя е 649 cm³, като машината разполага с 6-степенна трансмисия.

Иновации

Един от най-харесваните компоненти на Ninja 650 определено е пъргавото му шаси. Водачите, които търсят типичен градски спортен мотоциклет, ще харесат “отзивчивия” в това отношение Ninja 650.

Kawasaki Ninja ZX-4RR

През тази година японският производител на мотоциклети представи и новия Ninja ZX-4RR, оборудван с 400-кубиков двигател и четири режима на управление.

По отношение на окачването, моторът има обърната вилка Showa Big Piston от 37 милиметра, разполагаща с функция за регулация на предварителното натоварване.

Сред по-интересните функционалности на модела е и неговата система в три режима за абсолютен контрол на сцеплението. 

Предимства и недостатъци на модела

Сред предимствата на ZX-4RR са мощният двигател с водно охлаждане и световноизвестната система Ram Air на Kawasaki, която подобрява ефективността на всмукване и допринася за подобрена работа на двигателя.

Като недостатък можем да напомним, че като заводски състезателен мотоциклет, Ninja ZX-4RR струва скъпо по отношение на поддръжката и вероятно не е предвиден за любители с по-малки бюджети за целта. 

Технически характеристики

Закупувайки Ninja ZX-4RR, можете да разчитате на високооборотен четиритактов двигател, чийто обем е 399 куб. см. и който достига 36 Nm въртящ момент при 11 000 об/мин. 

Иновации

Този мотоциклет на Kawasaki разполага с изцяло нов дизайн на двигателя и рамата, носещ допълнително вълнение за всички фенове на марката. Когато говорим за производството на мотори, в Япония определено знаят какво правят.

Kawasaki Ninja H2SX

Самите Kawasaki определят Ninja H2 SX като своя най-модерен спортен турър, включващ най-добрата интеграция на най-високите стандарти на технология, производителност и комфорт при возене. 

Предимства и недостатъци на модела

Сред основните предимства на H2 SX е уникалният балансиран компресорен двигател както за дълги разстояния, така и за ежедневно каране. Специализирани функции като Advanced Rider Assist System (ARAS) осигуряват предимства в реалния свят, включително Adaptive Cruise Control (ACC) и Blind Spot Detection (BSD).

Като недостатък можем да отчетем както по-високата цена на модела, така и факта, че може да бъде закупен в една-единствена цветова гама.

Технически характеристики

Мотоциклетът разполага с 4-тактов, 4-цилиндров двигател с водно охлаждане, обем на двигателя 998 cm³ и максимална мощност от 147.1 kW {200 PS} / 11,000 rpm.

Иновации

Закупувайки този модел на Kawasaki, можете да се възползвате от система за предупреждение за челен сблъсък (FCW), която би могла да бъде изключително полезна в определени ситуации.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Kawasaki

Източник на изображение:freepik

Заключение

Kawasaki е един от лидерите в производството на мотоциклети в световен мащаб, като японската компания не прави компромиси по отношение качеството на своите разработки. 

Всеки един от споменатите модели мотоциклети за ценители на Kawasaki има своите предимства и недостатъци, но също така, всеки един от тях може да се определи като успешен в гамата на моторите на Kawasaki

Вън от съмнение е, че Kawasaki ще продължи да произвежда мотори от най-високо качество и в бъдеще, оправдавайки очакванията на милионите си фенове.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар