30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Suzuki

OT LINSON MOTO

Кои са най-добрите мотоциклети на популярната японска компания Suzuki? Японският бранд функционира от началото на 20-и век, като днес корпорацията е един от най-големите производители на автомобили и мотоциклети на планетата. 

Suzuki оперира на територията на 23 различни държави, като над 45 000 души работят за компанията на няколко континента.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Suzuki

Източник на изображение: Suzuki.bg

Струва си в следващите редове да обърнем внимание на разработките, които можем да наречем най-добри мотоциклети на Suzuki за всички времена. 

Suzuki GSX-R1000

Този модел е признат за истинска класика в гамата на Suzuki. Продължение на една легендарна серия от спортни мотоциклети, GSX-R1000 е разработен с концепцията да се достига по-висок максимален оборот на двигателя. 

Предимства и недостатъци на модела

При тези мотоциклети от гамата на Suzuki се забелязва по-добро държане на пътя, вследствие от скъсената им база. 

Технически характеристики

GSX-R1000 разполага с 4-тактов двигател от 999 кубика с течно охлаждане, като конските сили са 185. 

Иновации

Този мотоциклет на Suzuki внася някои подобрения в серията, сравнено с предишните модели. Сред тях са променени размери на буталото, нов и олекотен титаниев ауспух и нова система за смазка на двигателя. Има промени и в изработката на шасито.

Suzuki RG500 “Gamma”

Този модел на Suzuki, наричан “Gamma”, е произвеждан от японската компания в продължение на само две години в периода между 1985 и 1987. Това време обаче е достатъчно, за да може “Gamma” да се нареди сред най-култовите разработки на Suzuki.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Suzuki

Източник на изображение: Google 

Предимства и недостатъци на модела

Зрелищен и приятен за управление, RG500 ускорява изненадващо бързо, като освен това е и впечатляващо лек. Използва атрибути като дискови клапани и двойна манивела, за да достигне 95 конски сили.

Технически характеристики

“Gamma” може да се похвали с двутактов двигател от 498.5 кубика и касетъчен тип 6-степенна ръчна трансмисия с крайно задвижване с верига.

Иновации

Suzuki използва алуминиева кутия с отливки за челната част и задното люлеещо се рамо. Предното окачване има регулиране на предварителното натоварване, както и система против гмуркане, наречена Posi Damp. 

Това е популярна характеристика на спортните мотоциклети от началото на 80-те години, която трябва да контролира склонността на носа на мотоциклета да се “гмурка” при спиране. Отзад дизайнът на пълно плаващо окачване използва двойни люлеещи се рамене.

Suzuki GSX-R600 SRAD

Когато говорим за производството на спортни мотоциклети през 90-те години на миналия век, машините от клас 600 кубика бяха от голяма важност за японските производители. Това доведе до появата на класиката Suzuki GSX-R600 SRAD. 

Предимства и недостатъци на модела

Ако оставим настрана претенциите, които можем да имаме по качеството на изработката на самия мотоциклет, Suzuki GSX-R600 SRAD е едно отлично предложение за каране в града. 

Двигателят е надежден и осигурява нужната мощ на водача. Мотоциклетът бе особено мощен в периода между 1996 и 1998 година, преди Suzuki да вземат решение да го “забавят” леко.

Технически характеристики

Това е мотоциклет от класа на 599-кубиковите, като има мощен двигател от четири такта, шестстепенна трансмисия и достига 109.7 конски сили. Максимално може да развие скорост от 254 км/ч, като моделът е подходящ и за дълги пътувания. 

Иновации 

Когато говорим за най-добри модели мотоциклети на Suzuki, определено няма как да не споменем прекрасен спортен мотор като GSX-R600 SRAD. Неслучайно 600-кубиковите мотоциклети са най-продаваните, като именно в този клас и самите производители полагат най-сериозни усилия да задоволят желанията на пазара. 

Феновете на Suzuki наричат GSX-R600 SRAD “лунатик на две колела”, а основна причина за това е колко забавно и неподправено е чувството да го управляваш на пътя. 

Suzuki RGV250

За мото феновете мотоциклетите са не просто превозни средства, а истинска религия. Един от ключовите модели в гамата на Suzuki безспорно е RGV250 - още една реплика на състезателен модел, която се произвеждаше в периода между 1987 и 1997 година.

Топ 5 най-добри модели мотоциклети на Suzuki

Източник на изображение: Google 

Предимства и недостатъци на модела

Някои фенове биха казали, че производителността на двигателя на този мотоциклет не е достатъчно вдъхновяваща при скорости на двигателя под 7000 оборота в минута. Основна причина за това е двутактовият двигател, доставящ мощност в сравнително тесен диапазон. 

В същото време обаче, когато двигателят се върти в над 8000 оборота в минута, характеристиките за подаване на мощност се удвояват, както и би се очаквало от двутактов състезателен мотоциклет.

Технически характеристики

При RGV250 налице е 249-кубиков двутактов двигател, като самият мотоциклет достига мощност от 62 конски сили. Теглото му е 138 килограма, като разполага с шестстепенна трансмисия.

Иновации

Почти всичко в този култов мотоциклет накара мото феновете да се влюбят в него - от масивното шаси до компактните размери, разположението на двигателя и дизайна, вдъхновен от състезанията. За RGV250 се говори дори и днес, което единствено потвърждава категоричния успех на този модел на Suzuki.

Suzuki GSX-S1100S Katana

Преди появата на този мотоциклет, дизайнът на моторите бе доста еднообразен и общият вид на машините бе останал относително непроменен от 1940 г. насам. Тогава на пазара се появи Suzuki Katana, което накара всички в индустрията да останат с отворена уста. 

Разработен от Ханс Мут, бивш директор на дизайна в BMW, този мотор изглеждаше дори футуристично в началото на 80-те години на миналия век.

Предимства и недостатъци на модела

Основно за уникалната идентичност на Katana е нейният V-образен резервоар за гориво, описващ начина, по който резервоарът се стеснява към водача и се отклонява към предната част на мотора.

Технически характеристики

Всеки един собственик на Suzuki GSX-S1100S Katana може да разчита на четиритактов двигател в клас от 1074 кубика, като мотоциклетът достига мощ от 111 конски сили.

Иновации

Suzuki Katana може да се похвали с форма за анти-гмуркане на предните вилки, настройка на предварителното натоварване на задните амортисьори и 110 к.с., което го прави не само да изглежда като космически кораб, но всъщност и да се движи като такъв.

Заключение

Със сигурност Suzuki е един от водещите производители на мотоциклети, а успехът на споменатите от нас модели е доказателство за това. Всеки един от тези мотори на японския производител, малко или много, е успял да внесе своята малка революция в света на мотоциклетизма. 

И до днес Suzuki остава една от най-успешните корпорации на пазара, като можем да сме сигурни, че те ще запазят този си статут и в бъдеще. Някои от посочените модели имат и свои съвременни версии, което не е изненадващо - рано или късно, класиката винаги се възражда.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар