Протектори кормило


Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS BK

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS BKОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

188лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS BL

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS BLОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

150лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS GN

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS GNОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

150лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS OR

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS ORОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

150лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS RED

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS REDОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независим..

150лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS WH

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS WHОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

188лв.

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS YE

Изпращаме до 48 часа

Протектори за кормило RENTHAL MOTO HANDGUARDS YEОтлична защита срещу камъни и скалиЛек щит от пластмаса с двойна смес и гъвкав кант от синтетичен каучукПодсилената монтажна скоба от композитна пластмаса осигурява защита и позволява на предпазителя да се огъва в случай на сблъсъкМонтира се независимо..

150лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - BLACK

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - BLACKОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивост на к..

213лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - BLUE

Наличен в наш магазин

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - BLUEОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивост ..

213лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - GREEN

Наличен в наш магазин

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - GREENTОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивос..

213лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - ORANGEОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивос..

213лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - RED

Наличен в наш магазин

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - REDОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивост н..

196лв.

Предпазител за кормило POLISPORT TOUQUET - YELLOW

Наличен в наш магазин

Предпазител за кормило POLISPORT  TOUQUET - YELLOWОсвен че, предпазват ръцете на ездача, Touquet протекторите за кормило са отлична защита за  лостовете и механизмите за управление на мотоциклета.Алуминиевият бар на Touquet осигурява по-висока защита и гарантира висока устойчивос..

213лв.

Предпазител за кормило POLISPORT EVOLUTION INTEGRAL GREEN

Наличен в наш магазин

Предпазител за кормило POLISPORT EVOLUTION INTEGRAL GREENОсвен че, предпазват ръцете на ездача, протекторите за кормило на Polisport са отлична защита за  лостовете и механизмите зауправление на мотоциклета. Сега с подобрена система за монтаж. Моделът Integral от дълго време е част от лини..

55лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Протектори за кормило са отличен избор ако искате да защитите кормилото и ръцете си от мръсотия и твърди частици.

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме богата гама на оригинални и резервни пластмасови части за вашия мотоциклет

Пластмасовите части са важен компонент от елементите за защита,  както на мотоциклета така и неговия ездач. Основната им функция е да предпазват важните части от конструкцията на мотора от атмосферните условия и различните предизвикателства на Ендуро и Мотокрос терените. Предимство носи и голямото разнообразие от цветове, което ще ви помогне да пресонализирате мотоцилета си и да го направите уникален.