Пружини за съединител

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Комплект пружини за съединител EBC CSK019

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK019Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK020

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK020Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK044

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK044Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 3 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK055

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK055Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK090

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK090Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK101

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK101Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 5 броя пружини..

44лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK106

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK106Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 4 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK113

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK113Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK126

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK126Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK131

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK131Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK132

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK132Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 5 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK133

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK133Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK134

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK134Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 4 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK135

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK135Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK137

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK137Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 5 броя пружини..

27лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK138

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK138Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 5 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK140

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK140Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 4 броя пружини..

31лв.

Комплект пружини за съединител EBC CSK141

Изпращаме до 48 часа

Комплект пружини за съединител EBC CSK141Пружините на EBC са с 10% по-твърди от обикновенитеКомплекта съдържа 6 броя пружини..

31лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте широката гама от Пружини за съединители за мотори в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Пружините са много важни компоненти на съединителя. Тяхната основна задача е да задържат триещите и задвижващите дискове. Когато лостът на съединителя е изключен, пружините се разтягат, като по този начин задържат дисковете заедно и без те да се приплъзват. Съответно, когато лостът на съединителя е включен, пружините се прибират и освобождават дисковете, след което скоростите лесно могат да бъдат сменени.

Обикновено пружините за съединител се предлагат в комплект и могат да бъдат „твърди” или „меки”. По-твърдите пружини са характерни за моторите с по-висока мощност, докато по-меките обикновено се използват при мотоциклети с двигатели с по-малка мощност.

При избор на пружини трябва да се вземе под внимание както тяхната твърдост и брой, така и свободната им дължина, тъй като ако дължината им не е подходяща, това може да доведе до приплъзване на съединителя, а оттам до повреда на другите му компоненти, загуба на мощност на мотора, намаляване на пробега и т. н., и т. н.

Ако и вашият мотор се нуждае от подмяна на пружините на съединителя, от Linson Moto можем да ви предложим много голямо разнообразие от пружини на достъпни цени.

Защо да ни се доверите?

Линсън Мото е магазин специализиран в продажбата на висококачествена екипировка, части, аксесоари и консумативи за мотор. Като магазин, който държи на своите клиенти, ние се стремим не само да предлагаме възможно най-голямо разнообразие от мото продукти, но и всички продукти, които предлагаме да са на 100% оригинални, от популярни марки и с високо качество.

Ние сме хора, които са запалени по моторите също като вас и сме напълно наясно колко важна роля играе съединителят за перфектната работа на мотора. Знаем и колко трудно понякога се откриват качествени, оригинални и на приемливи цени компоненти на съединител.

Затова сме се постарали да ви предлагаме съединители, дискове и пружини за съединители от световноизвестни марки като TRW - LUCAS, FERODO и други. Пружините за съединител, които предлагаме:

      отговарят на всички изисквания за качество

      имат отлични характеристики

      подходящи са за всички марки и кубатури

Търсите си висококачествени, на 100% оригинални съединители или пружини за съединители на добри цени? Не се бавете повече, а разгледайте разнообразната гама от компоненти за съединител за мотор, която ние ви предлагаме!