Пружини за съединител

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Пружини за съединител ProX за 450/520/525SX+EXC

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за 450/520/525SX+EXCПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

65лв.

Пружини за съединител ProX за GAS GAS/ HONDA CR250

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за GAS GAS/ HONDA CR250Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

65лв.

Пружини за съединител ProX за HONDA CRF250R/X

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за HONDA CRF250R/XПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за HONDA XR400R/TRX250R

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за HONDA XR400R/TRX250RПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI KX450F+RM125

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI KX450F+RM125Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI KX500 87-04

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI KX500 87-04Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

65лв.

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI/SUZUKI

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI/SUZUKI Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI/SUZUKI KX250F/RMZ250

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KAWASAKI/SUZUKI KX250F/RMZ250Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за KTM

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KTMПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

65лв.

Пружини за съединител ProX за KTM 65SX 00-08

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KTM 65SX 00-08Пружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

65лв.

Пружини за съединител ProX за KTM/HUSABERG SX/SX-F/EXC

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KTM/HUSABERG SX/SX-F/EXCПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Пружини за съединител ProX за KTM/HUSQVARNA

Изпращаме до 48 часа

Пружини за съединител ProX за KTM/HUSQVARNAПружините на съединителя са с около 10% по-здрави от оригиналните пружиниПовишаването на здравината на пружината на съединителя се постига или чрез допълнителната дължина, или чрез по-тясно навиване..

54лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте широката гама от Пружини за съединители за мотори в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Пружините са много важни компоненти на съединителя. Тяхната основна задача е да задържат триещите и задвижващите дискове. Когато лостът на съединителя е изключен, пружините се разтягат, като по този начин задържат дисковете заедно и без те да се приплъзват. Съответно, когато лостът на съединителя е включен, пружините се прибират и освобождават дисковете, след което скоростите лесно могат да бъдат сменени.

Обикновено пружините за съединител се предлагат в комплект и могат да бъдат „твърди” или „меки”. По-твърдите пружини са характерни за моторите с по-висока мощност, докато по-меките обикновено се използват при мотоциклети с двигатели с по-малка мощност.

При избор на пружини трябва да се вземе под внимание както тяхната твърдост и брой, така и свободната им дължина, тъй като ако дължината им не е подходяща, това може да доведе до приплъзване на съединителя, а оттам до повреда на другите му компоненти, загуба на мощност на мотора, намаляване на пробега и т. н., и т. н.

Ако и вашият мотор се нуждае от подмяна на пружините на съединителя, от Linson Moto можем да ви предложим много голямо разнообразие от пружини на достъпни цени.

Защо да ни се доверите?

Линсън Мото е магазин специализиран в продажбата на висококачествена екипировка, части, аксесоари и консумативи за мотор. Като магазин, който държи на своите клиенти, ние се стремим не само да предлагаме възможно най-голямо разнообразие от мото продукти, но и всички продукти, които предлагаме да са на 100% оригинални, от популярни марки и с високо качество.

Ние сме хора, които са запалени по моторите също като вас и сме напълно наясно колко важна роля играе съединителят за перфектната работа на мотора. Знаем и колко трудно понякога се откриват качествени, оригинални и на приемливи цени компоненти на съединител.

Затова сме се постарали да ви предлагаме съединители, дискове и пружини за съединители от световноизвестни марки като TRW - LUCAS, FERODO и други. Пружините за съединител, които предлагаме:

      отговарят на всички изисквания за качество

      имат отлични характеристики

      подходящи са за всички марки и кубатури

Търсите си висококачествени, на 100% оригинални съединители или пружини за съединители на добри цени? Не се бавете повече, а разгледайте разнообразната гама от компоненти за съединител за мотор, която ние ви предлагаме!