Система за монтаж

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48

Наличен в наш магазин

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48Съвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59XАлуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литраАлуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра..

199лв.

Крепежни елементи монтаж SHAD SH26/SH29/SH33/SH34

Наличен в наш магазин

Крепежни елементи монтаж SHAD SH26/SH29/SH33/SH34Съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH26SHAD SH29SHAD SH33SHAD SH34..

19лв.

Крепежни елементи монтаж SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X

Наличен в наш магазин

Крепежни елементи монтаж SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X Съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH39SHAD SH40SHAD SH45SHAD SH46SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59X..

19лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги D0SS5SE

Наличен в наш магазин

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги D0SS5SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проектиран като се има в пре..

173лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги H0CF54SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги H0CF54SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проектиран като се има в пр..

205лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги H0CX56SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги H0CX56SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

178лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги K0ER62SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги K0ER62SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

205лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги K0VR37SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги K0VR37SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

168лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги K0Z667SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги K0Z667SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

221лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги K0Z883SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги K0Z883SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

189лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги K0Z997SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги K0Z997SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

219лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги S0GR77SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за текстилни дисаги S0GR77SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на всички текстилни дисаги SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта..

247лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги S0GS17SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги S0GS17SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

250лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги S0GS71SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за текстилни дисаги S0GS71SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на всички текстилни дисаги SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта..

218лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги S0VS14SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за текстилни дисаги S0VS14SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на всички текстилни дисаги SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта..

231лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги S0VS62SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за текстилни дисаги S0VS62SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на всички текстилни дисаги SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта..

206лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги T0ST65SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за текстилни дисаги T0ST65SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на всички текстилни дисаги SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта..

179лв.

Монтажен комлект SHAD за текстилни дисаги Y0FZ80SE

Изпращаме до 10 дни

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги Y0FZ80SEМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплекта е специално проекти..

205лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Обичате дългите преходи, но никога няма достатъчно място за багажа ви. Ние от LINSONMOTO.BG имаме решение за вас. Можем да ви предложим широка гама от куфари на топ марки като SHAD и LAMPA с различен обем, модел и цветове, който биха паснали на вашият мот

Щом имате мотор, значи обмисляте идеята за покупка на куфар, дисаги или пътна чанта, в които да носите багажа, необходим ви по време на пътуване. Щом обмисляте покупката на куфар, тогава разглеждате и системите за монтаж на тези мото аксесоари.

Видове системи за монтаж

Системите за монтаж са изключително важни аксесоари, тъй като благодарение на тях можете да закрепите стабилно пътните куфари или дисагите върху мотора си:

      Поддържащи скоби - този вид системи са едни от най-опростените налични системи за монтаж. Поддържащите скоби обикновено се закрепват към подпората на калника и са предназначени за дисаги. Предлагат се в различни размери, подходящи са за конкретни модели и марки мотори

      Поставка за твърда кутия (куфар) - този вид монтажни комплекти са предназначени за закрепване на твърд куфар или кутия. Тези системи за монтаж са разработени специално за определени видове куфари (като SHAD например) и за определени модели мотори

      Монтажен комплект - монтажните комплекти също са проектирани за всеки вид мотор и преди покупката им трябва да сте напълно сигурни, че са подходящи за вашия модел и марка мотор. Този вид системи за монтаж са изключително удобни и гарантират сигурно закрепване и пълна безопасност на вашия багаж.

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от системи за монтаж на дисаги, куфари и меки пътни чанти. В зависимост от модела и марката на мотора, който яздите, ние можем да ви предложим подходящата система за монтаж. При нас ще откриете както системи за багаж, които се закрепват за постоянно, така и монтажни комплекти, които можете да поставяте само когато ви предстои по-дълго пътуване.

Освен монтажни комплекти и системи, проектирани специално за определени модели мотори, ние предлагаме и универсални системи и крепежни елементи, които ще ви помогнат да закрепите бързо и лесно системата. Изключително горди сме, че можем да ви предложим монтажни системи SHAD, които са разработени по специална технология и гарантират пълна безопасност и стабилност на куфара, който ще закрепите върху тях.

Монтажът и демонтажът на монтажните системи SHAD е изключително лесен, качеството им е много високо, а цената им е много приемлива. Искате ли багажът ви да е стабилно закрепен върху мотоциклета ви? Разгледайте системите за монтаж, които от Linson Moto предлагаме и ще откриете подходящия монтажен комплект!