Система за монтаж

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48

Наличен в наш магазин

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48Съвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59XАлуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литраАлуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра..

206лв.

НОВО Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48 BLACK

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48 BLACK

Наличен в наш магазин

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48 BLACKСъвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59XАлуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литраАлуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра..

195лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD B010CS - BENELLI

Клик система за резервоар SHAD B010CS - BENELLI

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD B010CSСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвместим..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD C010CS - CF MOTO

Клик система за резервоар SHAD C010CS - CF MOTO

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD C010CS - CF MOTOСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвм..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD H010CS - HONDA

Клик система за резервоар SHAD H010CS - HONDA

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD H010CS - HONDAСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвмес..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD K010CS - KAWASAKI / DUCATI /KTM

Клик система за резервоар SHAD K010CS - KAWASAKI / DUCATI /KTM

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD K010CS - KAWASAKI / DUCATI /KTMСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD S010CS - SUZUKI

Клик система за резервоар SHAD S010CS - SUZUKI

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD S010CS - SUZUKIСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвме..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD T010CS

Клик система за резервоар SHAD T010CS

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD T010CSСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвместими мод..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD Y010CS - YAMAHA / DUCATI

Клик система за резервоар SHAD Y010CS - YAMAHA / DUCATI

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD Y010CS - YAMAHA / DUCATIСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бут..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD Т011CS - KTM DUKE

Клик система за резервоар SHAD Т011CS - KTM DUKE

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD Т011CS - KTM DUKEСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съв..

29лв.

НОВО Клик система за резервоар SHAD Т012CS - VOGE

Клик система за резервоар SHAD Т012CS - VOGE

Наличен в наш магазин

Клик система за резервоар SHAD Т012CS - VOGEСистемата Click на SHAD е еволюцията на системата Pin System за закрепване на чанти за резервоари. Тя се отличава с лесното си използване и монтиране на мотоциклета, както и с бутона, който позволява бързо разблокиране само чрез натискане на бутона.Съвмест..

29лв.

Крепежни елементи монтаж SHAD SH26/SH29/SH33/SH34

Наличен в наш магазин

Крепежни елементи монтаж SHAD SH26/SH29/SH33/SH34Съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH26SHAD SH29SHAD SH33SHAD SH34..

19лв.

Крепежни елементи монтаж SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X

Наличен в наш магазин

Крепежни елементи монтаж SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X Съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH39SHAD SH40SHAD SH45SHAD SH46SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59X..

2136лв.

Монтажен комлект SHAD за мото дисаги B0CR50SE

Изпращаме до 48 часа

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги B0CR50SEBrixton 500 CrossfireМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплект..

188лв.

Монтажен комлект SHAD за мото дисаги B0CR50SR

Изпращаме до 48 часа

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги B0CR50SRBrixton 500 CrossfireМонтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Комплект..

249лв.

Монтажен комлект SHAD за мото дисаги H0CB51SR

Изпращаме до 48 часа

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги H0CB51SRHonda CB 500 F / CBR 500Монтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите.Компл..

242лв.

Монтажен комлект SHAD за мото дисаги H0CR61SE

Наличен в наш магазин

Монтажен  комлект SHAD за мото дисаги H0CR61SEHonda CB 650R  2021-2022Монтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на дисагите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на дисагите...

256лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Обичате дългите преходи, но никога няма достатъчно място за багажа ви. Ние от LINSONMOTO.BG имаме решение за вас. Можем да ви предложим широка гама от куфари на топ марки като SHAD и LAMPA с различен обем, модел и цветове, който биха паснали на вашият мот

Щом имате мотор, значи обмисляте идеята за покупка на куфар, дисаги или пътна чанта, в които да носите багажа, необходим ви по време на пътуване. Щом обмисляте покупката на куфар, тогава разглеждате и системите за монтаж на тези мото аксесоари.

Видове системи за монтаж

Системите за монтаж са изключително важни аксесоари, тъй като благодарение на тях можете да закрепите стабилно пътните куфари или дисагите върху мотора си:

      Поддържащи скоби - този вид системи са едни от най-опростените налични системи за монтаж. Поддържащите скоби обикновено се закрепват към подпората на калника и са предназначени за дисаги. Предлагат се в различни размери, подходящи са за конкретни модели и марки мотори

      Поставка за твърда кутия (куфар) - този вид монтажни комплекти са предназначени за закрепване на твърд куфар или кутия. Тези системи за монтаж са разработени специално за определени видове куфари (като SHAD например) и за определени модели мотори

      Монтажен комплект - монтажните комплекти също са проектирани за всеки вид мотор и преди покупката им трябва да сте напълно сигурни, че са подходящи за вашия модел и марка мотор. Този вид системи за монтаж са изключително удобни и гарантират сигурно закрепване и пълна безопасност на вашия багаж.

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от системи за монтаж на дисаги, куфари и меки пътни чанти. В зависимост от модела и марката на мотора, който яздите, ние можем да ви предложим подходящата система за монтаж. При нас ще откриете както системи за багаж, които се закрепват за постоянно, така и монтажни комплекти, които можете да поставяте само когато ви предстои по-дълго пътуване.

Освен монтажни комплекти и системи, проектирани специално за определени модели мотори, ние предлагаме и универсални системи и крепежни елементи, които ще ви помогнат да закрепите бързо и лесно системата. Изключително горди сме, че можем да ви предложим монтажни системи SHAD, които са разработени по специална технология и гарантират пълна безопасност и стабилност на куфара, който ще закрепите върху тях.

Монтажът и демонтажът на монтажните системи SHAD е изключително лесен, качеството им е много високо, а цената им е много приемлива. Искате ли багажът ви да е стабилно закрепен върху мотоциклета ви? Разгледайте системите за монтаж, които от Linson Moto предлагаме и ще откриете подходящия монтажен комплект!