Система за монтаж

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

НОВО Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRI

Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRI

Изпращаме до 48 часа

Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRIМонтажен комплект за монтиране на куфари на SW-MOTECH QUICK-LOCK EVO Side CarrierВключен в доставката1 x Адаптерен комплект за странични стойки EVOИнструкции за монтиранеМонтажен материалKFT.00.152.200 2 бр. За куфари TRAX ADV/ EVO/ ION,..

49лв.

НОВО Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRI \

Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRI \

Изпращаме до 48 часа

Монтажен комплект за куфари SW-MOTECH ADAPTER KIT FOR EVO CARRIМонтажен комплект за монтиране на куфари на SW-MOTECH QUICK-LOCK EVO Side CarrierВключен в доставката1 x Адаптерен комплект за странични стойки EVOИнструкции за монтиранеМонтажен материалKFT.00.152.200 2 бр. За куфари TRAX ADV/ EVO/ ION,..

89лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF 1100 L ABS 22

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF 1100 L ABS 22

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF 1100 L ABS 22Изключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните ком..

355лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100L

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100L

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100L..

250лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100L

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100L

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK CRF1100LИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти за..

266лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK F750/850GS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK F750/850GS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK F750/850GSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти ..

266лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK KTM ADV

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK KTM ADV

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK KTM ADVИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти за ..

325лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MT-09 ABS 21-22

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MT-09 ABS 21-22

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MT-09 ABS 21-22Изключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните компл..

345лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MULTISTRADA V4 1200 ABS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MULTISTRADA V4 1200 ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK MULTISTRADA V4 1200 ABSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерни..

195лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплек..

325лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABS 24

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABS 24

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK R 1250 GS ABS 24..

325лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK SUPER ADVENTURE 1290 S ABS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK SUPER ADVENTURE 1290 S ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK SUPER ADVENTURE 1290 S ABSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адапте..

335лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TIGER 1200

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TIGER 1200

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TIGER 1200Изключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти ..

256лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TRK 502 X ABS 23

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TRK 502 X ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK TRK 502 X ABS 23Изключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комп..

216лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK V85 TT

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK V85 TT

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK V85 TTИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти за г..

295лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK VERSYS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK VERSYS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE RACK VERSYSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплекти за г..

285лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK S 1000 XR ABS

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK S 1000 XR ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK S 1000 XR ABSИзключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните комплек..

276лв.

НОВО Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK TIGER 1200 ABS 23

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK TIGER 1200 ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Стойка за куфар SW-MOTECH ADVENTURE-RACK TIGER 1200 ABS 23Изключително издръжлив багажник за дълги пътувания по пътя и извън негоНеговата изключителна издръжливост при вибрации, удари и високо тегло е тествана в лаборатория и извън пътя при най-тежки условияМного функционални отвори: Адаптерните ком..

276лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Обичате дългите преходи, но никога няма достатъчно място за багажа ви. Ние от LINSONMOTO.BG имаме решение за вас. Можем да ви предложим широка гама от куфари на топ марки като SHAD и LAMPA с различен обем, модел и цветове, който биха паснали на вашият мот

Щом имате мотор, значи обмисляте идеята за покупка на куфар, дисаги или пътна чанта, в които да носите багажа, необходим ви по време на пътуване. Щом обмисляте покупката на куфар, тогава разглеждате и системите за монтаж на тези мото аксесоари.

Видове системи за монтаж

Системите за монтаж са изключително важни аксесоари, тъй като благодарение на тях можете да закрепите стабилно пътните куфари или дисагите върху мотора си:

      Поддържащи скоби - този вид системи са едни от най-опростените налични системи за монтаж. Поддържащите скоби обикновено се закрепват към подпората на калника и са предназначени за дисаги. Предлагат се в различни размери, подходящи са за конкретни модели и марки мотори

      Поставка за твърда кутия (куфар) - този вид монтажни комплекти са предназначени за закрепване на твърд куфар или кутия. Тези системи за монтаж са разработени специално за определени видове куфари (като SHAD например) и за определени модели мотори

      Монтажен комплект - монтажните комплекти също са проектирани за всеки вид мотор и преди покупката им трябва да сте напълно сигурни, че са подходящи за вашия модел и марка мотор. Този вид системи за монтаж са изключително удобни и гарантират сигурно закрепване и пълна безопасност на вашия багаж.

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от системи за монтаж на дисаги, куфари и меки пътни чанти. В зависимост от модела и марката на мотора, който яздите, ние можем да ви предложим подходящата система за монтаж. При нас ще откриете както системи за багаж, които се закрепват за постоянно, така и монтажни комплекти, които можете да поставяте само когато ви предстои по-дълго пътуване.

Освен монтажни комплекти и системи, проектирани специално за определени модели мотори, ние предлагаме и универсални системи и крепежни елементи, които ще ви помогнат да закрепите бързо и лесно системата. Изключително горди сме, че можем да ви предложим монтажни системи SHAD, които са разработени по специална технология и гарантират пълна безопасност и стабилност на куфара, който ще закрепите върху тях.

Монтажът и демонтажът на монтажните системи SHAD е изключително лесен, качеството им е много високо, а цената им е много приемлива. Искате ли багажът ви да е стабилно закрепен върху мотоциклета ви? Разгледайте системите за монтаж, които от Linson Moto предлагаме и ще откриете подходящия монтажен комплект!