Ботуши за мотокрос


Ботуши ALPINESTARS Belize Drystar® BLACK

40.5 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44.5 Изпраща до 48 часа 45.5 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS Belize Drystar® BLACK..

552лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK

39 Изпраща до 48 часа 40.5 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Наличен 44.5 Изпраща до 48 часа 45.5 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа 49.5 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACKЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е резистент..

907лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/GRAY/RED

40.5 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44.5 Наличен 45.5 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/GRAY/REDЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е ..

907лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/YELLOW

44.5 Наличен 45.5 Наличен

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/YELLOWЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контроли чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана,която допълнително поддържа крака. Черупката е рези..

848лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 RED

40.5 Изпраща до 48 часа 42 Наличен 43 Наличен 44.5 Наличен 45.5 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 REDЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е резистентна..

907лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACK

40.5 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44.5 Наличен 45.5 Изпраща до 48 часа 47 Наличен 48 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACKЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е рез..

907лв.

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 YELLOW/PINK/BLACK

40.5 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 YELLOW/PINK/BLACKЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката..

821лв.

Ботуши ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOW

41 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 45 Изпраща до 48 часа 46 Изпраща до 48 часа

Ботуши ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOWВодоустойчивата и дишаща подплата E-dry превръща X-Tarmac в перфектния ботуш за вашите офроуд приключения.Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират прекомерното сгъване на глезена напред и назад...

680лв.

-24%
НОВО
Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACK

Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACK

42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44 Наличен 45 Изпраща до 48 часа 46 Изпраща до 48 часа

Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACKПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен контрол при шофиране б..

800лв. 1050лв.

-24%
Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

45 Наличен 46 Изпраща до 48 часа

Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACKПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен ..

800лв. 1050лв.

-24%
Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

Изпращаме до 48 часа

Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUMПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен контрол при шофира..

800лв. 1050лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Влезте в нашия онлайн магазин и изберете от разнообразието от модели ботуши за мотокрос, което ви предлагаме.

Ботушите за мотокрос са без съмнение втората най-важна част (след каската) от мото екипировката на всеки любител на този екстремен и вдигащ адреналина спорт.

Ако и вие практикувате мотокрос или ви се иска да започнете да го практикувате, изборът на правилните и подходящи ботуши за мотор е от огромно значение както за защитата ви по време на шофиране, така и за представянето ви по време на състезания.

При избор на подходящите ботуши за мотокрос е много важно да обърнете внимание на следните характеристики:

Mатериал

Мотокросът е екстремен спорт, който обикновено се практикува в пресечени местности и по терени без пътища. Шофирайки с висока скорост при подобни условия нараняванията, които най-често отнасят мотокрос състезателите са в долната част на краката. Затова и основната задача на ботушите за мотокрос е да защитават стъпалата, пръстите и глезените от наранявания.

Когато избирате ботуши за мотокрос най-важен е материалът, от който са изработени. Обикновено висококачествените ботуши са произведени от кожа или композитни материали, които предпазват стъпалата и глезените от наранявания.

Защита на петата и пръстите и дебела и здрава подметка

Ботушите за мотокрос от високо качество задължително са оборудвани с метални или пластмасови защитни капачки, които намаляват риска от травми в случай на инцидент. Подметката на ботушите трябва да е здрава и дебела и да има анти - шоково покритие. Подметката трябва да е конструирана така, че не се плъзга, ако яздите през кал, мръсотия или вода.

Водоустойчивост

Мотокросът в спорт, който е пряко свързан с езда през кал, локви, поточета и т. н. Спецификата на този спорт изисква обувките, с които ще практикувате мотокрос да бъдат водоустойчиви, за да избегнете дискомфорта да се състезавате с мокри крака.

Добра фиксация на крака

Височината на обувката и допълнителните скрепителни елементи позволяват стабилно фиксиране на крака, което го предпазва от огъвания и фрактури по време на падане

Защитна пластмасова обвивка и допълнителни защитни подплънки

Качествените ботуши за мотокрос разполагат с допълнителна защита, която драстично намалява риска от наранявания и травми.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние можем да ви предложим пълната гама от ботуши за мотокрос на приемливи цени. При нас ще откриете ботуши от висок клас от марки като O’NEAIL, WULFSPORT, ALPINESTARS и много други, които ще задоволят изискванията и на най-взискателните от вас.