Разпродажба на каски


-30%
 КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

S Наличен M Наличен L Наличен

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREYХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаЕдин размер на черупкатаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараЛесно сваляем визьор с покритие против надраскванеВътрешна система за ..

10430лв. 149лв.

-20%
 Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

XS Наличен S Наличен M Наличен

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абс..

28720лв. 359лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

XS Наличен

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлаг..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

XS Наличен L Наличен XL Наличен

Kаска AIROH VALOR ARMY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

НОВО
Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

L Изпраща до 48 часа

Kаска AIROH VALOR BLACK MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

240лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

M Наличен L Наличен XL Наличен

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

S Наличен M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Наличен

Kаска AIROH VALOR RIBS MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

Kаска AIROH VALOR TITAN MATT

L Изпраща до 48 часа

Kаска AIROH VALOR TITAN MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

M Наличен L Наличен

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага еднов..

19180лв. 274лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

XS Наличен XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага е..

20580лв. 294лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

XS Наличен M Наличен L Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..

21630лв. 309лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

M Наличен L Наличен XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ..

21630лв. 309лв.

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUE

S Наличен L Наличен

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUEЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертифик..

1099лв.

-30%
MT KRE+ CARBON PROJECTILE D2 GLOSS GREY

MT KRE+ CARBON PROJECTILE D2 GLOSS GREY

XS Наличен M Наличен L Наличен

MT KRE+ CARBON PROJECTILE GLOSS GREYЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертификат на..

76930лв. 1099лв.

-30%
MT KRE+ CARBON PROJECTILE D7 GLOSS BLUE

MT KRE+ CARBON PROJECTILE D7 GLOSS BLUE

XS Наличен M Наличен L Наличен

MT KRE PLUS CARBON PROJECTILE GLOSS BLUEЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертифика..

76930лв. 1099лв.

-20%
Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLUE/SILVER

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLUE/SILVER

XS Изпраща до 5 дни S Наличен M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Наличен

Градска каска SHARK EVOJET DUAL BLUE/SILVEREVOJET:  градска мобилност, без да се жертва безопасносттаГамата Discovery се сдоби с нов член на семейството с появата на EVOJET. Този чисто нов модел отговаря на очакванията на градските и крайградските потребители, които искат да се възползват от ка..

44720лв. 559лв.

-20%
Ендуро каска D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAY

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAY

S Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абсорб..

27120лв. 339лв.

-20%
Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGE

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGE

XS Наличен S Наличен M Наличен

Ендуро каска D-SRS SQUARE V.23 BLACK/GRAY/ORANGEКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която..

28720лв. 359лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите удобна каска за мотор, която в същото време е на добра цена, разгледайте моделите в нашия магазин LINSONMOTO.

Може да сте се оборудвали с възможно най-доброто мото облекло. Може да сте си купили мото яке, панталон, ботуши, ръкавици, произведени от най-висококачествените материали, но ако нямате защита на главата всичко е напразно.

Защото каската е най-важният елемент от мото екипировката и може буквално да спаси живота ви. За съжаление, висококачествените каски за мотор са доста скъпи и не всеки може да си позволи да отдели толкова средства за закупуването им.

Хубавата новина е, че ние можем да ви помогнем да откриете своята мечтана каска на много, много достъпни цени!

Ако влезете на страниците на Линсън Мото и разгледате секцията „Разпродажба на каски” ще видите, че ние предлагаме каски с намаление до - 60%. И това намаление си е съвсем реално!

Каските, които предлагаме носят марките A - PRO, AGV, AIRON, BOX, CABERG, DUCHINI, GMAC, HJC, NITRO, KBC, ARAI, VIPER, SHARK, O’NEAL и много други и ние сме сигурни, че вие имате свой фаворит сред тях.

А защо са толкова достъпни като цени?

Каските, които предлагаме на разпродажба са чисто нови. Просто са единични или мострени бройки и затова цените им са понижени драстично.

В зависимост от модела и марката, процентът на намалението е различен, но като цяло, ако редовно следите артикулите, които предлагаме на разпродажба можете да откриете желаната марка каска на половин цена и да спестите пари, с които да закупите нещо допълнителни към мото екипировката си.

Защо от Линсън Мото правим подобни разпродажби?

За нас е важно вие, нашите клиенти да сте добре защитени по време на езда. За нас е важно да можем да ви осигурим всичко необходимо, за да се чувствате удобно и комфортно на пътя.

Знаем обаче, че качествена мото екипировка трудно се събира, защото не е никак евтина. Като предлагаме мострени модели на каските на разпродажба, ние се надяваме да можем да зарадваме някой от вас, като им дадем възможност да направят покупката на мечтаната каска на половин цена.

А вие имате ли нужда от нова каска? Разгледайте намаленията на каските, които предлагаме и открийте своята. А ако имате нужда от яке, панталон, ботуши, ръкавици или аксесоари на половин цена, вижте разпродажбата и на тези продукти и се оборудвайте изцяло с нова мото екипировка с голямо намаление.